Nonsens

Príspevok v téme: Nonsens
malavierka

Predstavte si ze mate priateľa idete na spoločný výlet, vám sa stane úraz, že ste odkázaná viac menej na posteľ pár týždňov mesiacov... On to s vami skončí lebo to nezvláda, výčitky, hnev... kadečo ale povie vám ze vám bude pomáhať ako vás kamarát co si prosím vás o tomto myslieť?

mickey21

nehadzte vsetkych chlapov do jedneho vreca, nie vsetci su hovado, ako tento, ani zenam dnes empatia vela nehovori, nieje to problem pohlavia, suhlasim z nazorom, ze mozes byt rada, ze toto nastalo, dobreho partnera poznas podla krizovych situacii, dlhodoby vztah je totiz presne o tom, aby sa ludia opreli jeden o druheho a pomohli si, bohuzial dnes je to skor o vyuzivani toho druheho, empatia sa vytraca, co je smutne.....

malavierka

Ďakujem že príspevky, tiež tak nejako na to pozerám. A snažím sa pozerať na seba a svoj zdravotný stav. Najhoršie na tom je vlastne to, že zatiaľ čo on si vedie úžasný život robí čo ho baví stretáva sa s kade kým ja mam presný opak a táto nehoda mi zničila všetky záľuby až je to niekedy psycho lebo z dlhej chvíle ani neviete, čo máte robiť. Prečo nemôžu byť úprimní od začiatku ale sľubujú lásku, že si vás vezmú, plaču a keď príde takéto niečo ste vzduch a po tom celom je im fuk ako zdravotný stav dôležitý je ich stav a psychické rozpoloženie, smutné.

cik

to nieje prava laska
prava laska je vtedy ak s tebou ostane aj ked su tazkosti a problemy
aspon ukazal pravu tvar ze to nieje muz hodny na vztah

poradim38

Co si o tom myslim? Ze je to deges, ktory si pravdepodobne nasiel inu, mozno to chcel este nejak zachranit vas vztah alebo ti to povedat na dovolenke, ci vylete, len kedze si mala zdravotne problemy ze sa vylet zrusil tak ti to povedal takto....... je to normalne, kamoske sa stalo toto iste.....musela si ist lahnut do nemocnice na 2 tyzdne a mali dovolenku zaplatenu a mali ist ale nemohli tak jej to povedal takto ze to tiez nezvlada a ze ma inu ale ze kamarati mozu byt........ vies co posli ho do zadku s celym kamaratstvom

Lollka

To je normalne u muzov, chcu si len uzivat ale ked pridu problemy ci zhorsene zdravie partnerku odkopnu a idu si uzivat s inou. Ak ma zena rakovinu tak drviva vacsina muzov ju opusti.

dobretak

ze chcel ten rozchod zmiernit priatelstvom, kazdy predsa vie, ze kamarat je o 10 levelov menej nez partner a ma voci tebe aj mensi pocit zodpovednosti o laske nehovoriac

zamyslisa

Asi by som bola aj trochu vdacna za takuto situaciu. Aspon sa takto vyfarbil predtym ako by vztah dosiel k svadbe alebo detom. Kopni ho z tej postele do zadku a bud rada ze takeho uz nemas na krku.