Len taká otázka. Čo by ste robili kebyže sa vám páči niekto - dá sa povedať že už ste zaľúbený ale o pár dní toho človeka už nikdy nestretnete , neuvidíte... poznáte sa pár rokov len z videnia a nikdy ste sa nejak moc nebavili.. je lepšie to hodiť za hlavu a zabudnúť .... alebo riskovať odmietnutie a "iné veci" :D
Povedali by ste to tomu človeku? Ak áno, ako?
odmietnutie
preco by to musel byt automaticky chlap? ja som zena a uz sa mi take stalo, ze som sa zalubila do niekoho bez toho, aby som ho nejak blizsie poznala. a nebola to pritazlivost, pritazlivych chlapov je milion, ale okrem toho, ze si poviem, ze dobre vyzeraju, to je tak vsetko ;-)
keby za mnou niekto prisiel koho roky poznam s takymto niecim, tak si nepomyslim ze je podivin. podla mna len divni ludia sa na druhych pozeraju takouto optikou. mne sa to uz stalo, tiez ma jeden roky "sledoval" v meste a raz sme sa vramci prace stretli a tak sa mal hned k cinu, vypytal si kontakt a tak. aj sa mi celkom pozdaval (vobec som si nepovedala, ze to je podivin, moje nervy :D ) ale stroskotalo to na tom, ze nemal charakter :D
Baviť sme sa už bavili viackrát ale potom ignorácia..to už je jedno :-(
Nikdy som nebola zalubena do niekoho s kym som nikdy neprehodila ani jedno slovo, to sa da vobec? Evidentne si muz, ti sa riadia len fyzickym vzhladom a mylia si lasku s pritazlivostou. No a potom nechapem, chodis okolo nej roky a nic si nespravil, ani si sa jej neprihovoril a teraz ked odchadza prec chces zrazu nieco riesit? Co si to neurobil skor? Teraz je uz neskoro. Okrem toho za mnou keby nejaky prisiel co okolo mna roky chodi, poznam ho z videnia ale nikdy sme spolu nekecali s tym, ze je do mna zamilovany tak si pomyslim ze je to nejaky zufalec a podivin.
ano, povedala. ver mi, budes to lutovat ked nespravis nic. nevadi sa strapnit, nevadi byt odmietnuty, najhorsie co mozes v zivote spravit, je nic nespravit. a vobec nie je iste, ze ta osoba by ta odmietla, preco si vzdy pripustat ten horsi variant?
urob nejake male gesto, nemusis za nou/nim (neviem ci si Z alebo M) prist s tym, ze co citis, ale nadviaz kontakt, hociako. a bud dotycny zareaguje alebo nie, budes vediet aspon na com si. a navzdy, preco navzdy? clovek sa vyvija, nikdy nevies ako co dopadne v zivote. teoreticky ta osoba moze odmienut za urcitych okolnosti, ktore ked sa zmenia, tak by sa uz rozhodla inak, atd. najhorsia vec, len pasivne cakat, co sa ako vyvrbi, samo sa nevyvrbi nic, alebo vlastne vyvrbi, ale inak ako chces, lebo niekto iny taky pasivny nebude.
preco si nevyvinul/a iniciativu za tych par rokov? aspon nejaky naznak? a kde je napisane ze sa uz nikdy nestretnete? zivot je tak nevyspytatelny a ani nevies ako a kedy sa znovu mozete stretnut. ver mi. takto to chodi v zivote, tak nehadz flintu do zita :D. mozno povedat jej/jemu nejake pekne slova na rozlucku, aby si dal dotycnej/dotycnemu chrobaka do hlavy... trochu, nejaky naznak....
tak to teda neriskovala
nejde ani tak o to odmietnutie, že však už sa neuvidíme atď., ale ten skurvený pocit potom navždy .. ako keď vás prejde auto..tak nejak :/
dost tazka otazka, ale keby som vedela, ze o par dni ho uz nikdy neuvidim, tak uz by som asi nic neriesila
Určite by som to tej osobe povedal, nemáš čo stratiť, lebo potom budeš len rozmýšľať čo ak... Samozrejme počítaj aj s odmietnutím. Smelo do toho.