Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vadilo by vam?

Lollka

Suhlasim s Adr1a, niektore zeny aj ked maju pekny vztah nikdy nie su spokojne a riesia kraviny, vymyslaju si a domyslaju. A znicia si cely vztah kvoli svojej bujnej fantazii.

a_dr1a

Izka. Máš milého nežného pozorneho priateľa. Asi aj fungujúci pekný vzťah. A ty si vyrábas hľadáš problémy kde nie sú?? Inak si akože OK?)
Snáď každý jeden clovek bol uz aspoň raz za život ci už ako dieťa pubertak mladý starší zahladeny zaľúbený do niekoho, páčil/a sa mu dakto (sused/ka herec/ka spevak/čká športovci modelky kolegovia spolužiaci kamosi/ky ai). A?? Odrežes teraz priatelovi hlavu aby nemyslel nebodaj na inú?, vyrezes mu oči aby nekukal po iných?, odrez mu ruky aby nimi náhodou neobchytaval nedotýkal sa iných žien?, aj nohy mu odrez aby nebehal za inými a vieš čo? Odrez mu aj penis aby si mala istotu ze ta nikdy nepodvedie)) Inak sranda, ty čítaš knihu a premkne ta pritom pocit ze tvoj priateľ pri milovaní myslí na svoju dobrú kamošku. Ved aj on si môže o tebe toto iste myslieť. Nemáš istotu nemáš dôkazy ale vymýšľas namyslas si.. Sama si ničis kazís vzťah a pohodu v ňom. Keď už tak rada čítaš, naštuduj si radšej odbornú literatúru s čím toto tvoje správanie neistoty súvisia

poradim38

Jasne ze by mi to vadilo, ale je zaujimave ze si na to vobec prisla, nie kazda zena na to pride takto...... a to ze je inak mily pozorny atd to je jedno, moze byt aj svaty papez, ked robi taketo veci tak to nie je pekne a taky clovek by nemal mat vztah

Dovidopo

Izka robia to aj zeny. Zavries oci a trtka ta kto chces. Keby muzi vedeli, koho si zeny predstavuju miesto nich, uz by sa im v zivote nepostavil.

monzum

Izka muI bezme myslia "pri tom" na inu a dotycna manzelka ci frajerka to ani netusi na koho musli kde ju trtka ...
Do hlavy chlapom nevidis

izka

taky pocit a myslienka, ze proste tie city vlastne vobec nemusia patrit mne. on ma taku dobru kamosku, ktora ho nikdy nechcela, on ju ano. proste ma to zrazu napadlo.