Nenavidim moju skolu.Som v prvom rocniku na gympli a je to tam hrozne.Som v nasej triede taky outsider.Nebavi ma to tam vobec kazde rano mam stresy a revem lebo nechcem ist do skoly.Mame iba par chlapcov a dievcata same namyslene.Jedine co vsetkych trapi je to,kedy sa idu opit a ci idu v piatok von sa ozrat alebo na diskoteku.S nikym si tam nerozumiem a uz nevladzem.Mamka ma nechce prelozit na inu skolu ale ja to tam nezvladam uz co mam robit?
Gymnazium
A to taketo decka sproste spite beru na gympel??? Za mojich cias - nie som zas az taka stara, to fungovalo inak... mozno aj par rokov dozadu..... niekto kto sa dostal na gympel musel mat na to rozum a byt nejak nadany, lebo to bola skola ako sa povie pre nadane deti...... toto sa mi nezda ako gympel na urovni ked taketo sproste decka ktore piju a flakaju sa beru v pohode na gympel....... hamba trosku tej skole ale ok
aj ja som na gympli a vacsina ludi tam pozna len alkohol a sex. Na vylety chodia len kvoli alkoholu. Dokonca aj teraz na stuzkovu idu iba kvoli tomu aby sa opili. Kupuje neskutocne vela alkoholu a iz im to nevychadza s peniazmi :D (pretoze po stuzkovej chcu ist na chatu sa opit a aj tam potrebuju aby im nieco ostalo z penazi na chlast) :D
Ale z toho si nič nerob. Do školy chodíš predsa kvoli sebe, aby z teba niečo bolo, aby si sa raz v živote mala dobre. Tiež som si v triede nenašla nikoho blizkeho, ale mimo skoly som takeho cloveka mala a bol mi oporou. Odsedela som si tych 6-7 hodin v lavici pocuvanim pesniciek, citanim knihy, kreslenim si a ani som sa nenazdala a uz som stvrtačka. Už nemame triedy, kazdy sedime po chodbach, mam vacsi klud. Vydrž to, do školy chodiš kvoli sebe ale určite si najdi cloveka ktory ti bude pomahat, budete chodit von.. nie je dobré byť v ŽIVOTE sam. Na strednej sa to ako tak ešte dá.. no na vysokej sa snaž "zapadnúť" a najsť si kamaratky.. vravi sa že tam clovek sam neprežije
este je len 20. 9. a ty mas takyto problem??, ved to si si este nemohla vsetkych ani vsimnut. a vedlajsie triedy co?
Si v skole na to, aby si sa ucila. Rob to, vyplati sa ti to. A kamaratku si skor ci neskor najdes.