Prosim o radu...ak clovek berie drogy,,snupe,, je drogovo zavisly,preco je stale velakrat unaveny,tak e sadne a je schopny zaspat posediacky.Co to znamena?Vsak drogy maju dodat silu a vykon.Vysvetli mi to niekto??
potrebujem poradit ohladne drog
Nechajte to na odbornikov, mozno aj psycholog by pomoholl, moj brat ide na pervitine a ani neviem ako sa ma, lebo sa snim nebavim, ale viem, ze ani len nechape preco by vobec prestat mal a mysli si, ze vsetci mu chcu zle.
Dakujem pekne za rady....a myslim,ze je teda na tom pervityne. A co myslite vsak sa z toho neda dostat inak ako liecenim??
kamarat bol na pervitine, a mal take, ze niekolko dni nemusel spat, no potom dolazal prespat aj tri dni v kuse a nevladal. vsimajte si aj gesta, ak stale nieco robi s rukami, nevie ich drzat v klude, rozprava od temy, alebo aj ci horsie vyslovuje (ako opily clovek)a aj tie zrenicky su dobre na zistenie. drzim palce, aby v tom drogy neboli
zeby abstak?
Tuto temu snad nemyslite vazne!
poradim ti, heroin-clovek zaspava,je otapeny, ale tenm sa fajci alebo picha (nesnupe sa). pervitin-snupe sa, alebo picha..clovek je plny energie,,ale casto sa stane ze nespi aj niekolko dni,,v takom pripade je potom asi unaveny,,,alebo este je tu moznost aj kombinacie pervitin+heroin to ma vselijake ucinky...chvilu tak a chvilu tak..
Nechápem,čomu nerozumieš,drogy otupujú mysel a telo,sú návykové a škodlivé,preto nie sú povolené.Daj si do vyhladávanie tému "drogy a ich negatívny vplyv na organizmus a prelistuj si to tam..