naozaj to takto pomaha od bolesti? Takže sa mám poradit so svojím dr? Kolko to stojí? Alebo to hradí poistovna?
Cisársky rez je najvhodnejší pred blízkym termínom pôrodu
ano pumpičkou si ženy pomahaju po cisarskom reze od bolesti, ale použivat sa da po každej operacii, nie iba po cisarskom reze
o pumpičke som už počula, ale prevažně v kombinacii s operaciou kolena a niektoré mamičky pisali, že ju použivaju aj po cisarskom reze. Niekto dokonca aj po operacii ramena
tiež mam za sebou cisarsky rez a po pravde, dost to boli. Ale da sa to vydržat. je to ako akakolvek operacia
ako to tak čitam, čoraz viac žiem rodit cisarskym rezom. neviem prečo tomu tak je, DLOhšie to boli, dlhšie sa to hojí,...alebo maju nejaky tajny zazrak, ktorý pomaha od bolesti?
máš s pumpičkou priamu skusenost? Davaju juv porodnici automaticky, alebo ako to funguje?
baby skúšali ste niektorá tu pumpičku na zmiernenie bolesti v oblasti jazvy na bruchu po sekcii ? čítala som o nej už čo to, ale nejake osobne recenzie by ma potešili...dakujem
no bolí to, mam dve deti a obe su cisarskym rezom, takže viem o čom vravim. Ale pri pohlade na dieta matka na bolest zabudne. Keby som šla rodit zase, určite by som si kupila tu pumpičku
cisarsky rez je zasah do tela. Žena sa po nom zotavuje dlhšie ako po klasickom porode. Ale to babatko za to stoji. teraz su rozne,,vychytavku,, ako ranu rychlejšie zahojit.
BRATISLAVA 8. januára (ZDRAVIE.sk z WEBNOVIN) - Novorodenci sa podľa lekárov vyvíjajú lepšie pri naplánovanom cisárskom reze, ktorý by sa však nemal uskutočniť skôr ako sedem dní pred lekárom predpokladaným a stanoveným termínom pôrodu. Podľa najnovšej rozsiahlej štúdie amerických vedcov sa u detí, ktoré prídu na svet skôr, častejšie prejavujú rôzne ...