Lejlina na pooperačné jazvy je veľmi účinné používať BIOPTRON.Má analgetické a aniseptické účinky.Pozri si stránku www.liecbasvetlom.eu
Cisársky rez je najvhodnejší pred blízkym termínom pôrodu
čitala som, že aj vela športovcov, ktorý su po operacii kolena, alebo ramena ju použili
ja som rodila cisarskym rezom tyžden po termine, ale bolo to z dovodu, že už som nemala silu a tak som musela na cisarsky rez. Hned po operacii mi na jazvu prikladali pumpičku s analgetikami a vlemi mi to pomohlo. Rodila som v novembri v Bratislave
mam za sebou dva cisarske rezy. Oba planovane, pretože kvoli zdrav.problemom som nemohla rodit prirodzene a musim sa priznat, že to po porode naozaj velmi boli. Ale nie je to bolest, ktora by nešla vydržat. Su rozne analgetika, ktore ulavia od bolesti a mamička sa može venovat babatku
u nás je to cca pol roka, ale v zahraniči sa bežne použiva. Par veci som si o nej naštudovala, pretože si ju chcem kupit, čaká ma plastika prs. DOporučil mi moj lekar. Funguje to na principe priloženia na jazvu, ranku, následne sa tammaliu a uzkou kanylou dostane analgetikum, ktore ulavi od bolesti, tzv.umrtvi a bolest nie je skoro citit. Často ju doporučuju po roznych operaciach a aj po cisarskom reze
rodila som, ale o pumpičke som nikdy nepočula. To je nejaka novinka?
je to sposob porodu a samozrejme to boli tak isto, ako akakolvek ina operacia. Lenže aj na utlmenie od bolesti ti niečo daju. Predsa by ta takto nenechali
som rada, že sa taketo vymoženosti, tipu pumpička na ulavu od bolesti dostali aj k nam na Slovensko. V zahraniči je to bežna vec. Len škoda, že k nam sa dostala až teraz
ale aj dost boli a žena sa dlhšie zotavuje. Asi preto, že su cisarske rezy v mode sa k nam dostala ta pumpička na bolest
neviete ako sa volá ta pumpička? Rada by som sa na nu poinformovala, našla o nej nejake članky, diskusie
BRATISLAVA 8. januára (ZDRAVIE.sk z WEBNOVIN) - Novorodenci sa podľa lekárov vyvíjajú lepšie pri naplánovanom cisárskom reze, ktorý by sa však nemal uskutočniť skôr ako sedem dní pred lekárom predpokladaným a stanoveným termínom pôrodu. Podľa najnovšej rozsiahlej štúdie amerických vedcov sa u detí, ktoré prídu na svet skôr, častejšie prejavujú rôzne ...