Tehotenstvo a marisa

Príspevok v téme: Tehotenstvo a marisa
Marcela 1996

Zdravím túto otázku sa nemôžem spýtať môjho gynekológa akurát som u neho dnes bola. Veľmi by som chcela babo s priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu všetko je super až na jednu vec ktorú neviem zmeniť. Každý deň si dáva marisu :( snažila som sa už veľa x mu dohovoriť ale nevyšlo nikdy na viac ako týždeň alebo dva. Myslíte si že môže mať toto vplyv na babetko? Ja sa veľmi bojím aby som mu neublížila kvôli sprostosti môjho priateľa. :(

Veggi

Ov4cka, neviem kolko aktivnych hulicov poznas ale ja vela :D A aj napriek tomu, ze problemy v sexe maju, nehodlaju s tym skoncit. Nehovorim, ze kazdy jeden hulic ma tento problem. Ale maju...

poradim38

Ako ty chces naozaj takehoto otca pre tvoje dieta??? Aby ked sa narodi tak tatka neuvidi inak ako zhuleneho? Nie nie a este raz nie.... toto nie je clovek ktory je schopny mat dieta.... a zvladat vychovu, to uz vobec nie.... takym ludom sa uzivanim marihuany uplne zmeni myslenie a celkovo mozog...... a neskor co bude z vasho dietata? Prvotriedny hulic?? Velmi dobre si to rozmysli.... mozno vam to klape ked pises ze je vsetko super ale ked pride do vztahu dieta, vela veci sa zmeni a neviem ci by som chcela byt s takym clovekom u ktoreho nemas ziadnu istotu..... za mna nie, dieta si nerobte urcite a inak neviem ani ci by sa mu dalo ti vobec spravit dieta, kedze taky ludia maju znizenu plodnost....

Omen

Marcela, užívanie toxických látok, kam patrí aj mariška, má nebezpečný dosah na životaschopnosť plodu a zdravý vývoj dieťaťa. Poriadne si rozmyslí, s kým to dieťa splodíš, aby si mu utvorila všetky vhodné podmienky pre jeho zdravie a zdravý vývin. Aj tým, ktorý neberú drogy a neužívajú žiadne lieky, nechľastajú, nefajčia... sa môžu narodiť chorí potomkovia. A to hovorím o oboch partnerov.
Ak sa predsa rozhodneš so svojím partnerom dieťa splodiť, mal by prestať s mariškou alebo aspoň ju vynechať, a to viac mesiacov a následne si spraviť detox organizmu. Túto otázku môžeš smerovať aj k svojmu lekárovi a poskytnuté informácie si môžeš overiť.

Veggi

A postavi sa mu vobec? Ved ti, co hulia, su znami tym, ze majy slabu erekciu a ak ju vobec maju, tak nevydrzia dlho...Plus by som si rozmyslela, ci chcem byt so zavislym clovekom....

Marcela 1996

Ja by som s babom aj počkala lenže ja mam len jeden vajecnik a aj na ňom niekedy cysty takže troska sa ponáhľam. Ale viem ze by sme to pekne zvládli len toto je problém nechcem ublížiť babetku. Budem si s ním musieť pohovorit aby už prestal. Lebo on fakt vo veľkom ale je normálny šikovný vo svojej robote dobre zarába mame krásny byť len toto ma ako uvoľnenie. Twraz som sama doma a ako toto píšem. Mam chuť mu to všetko vyhodiť :) ja som sa len toho bála aby náhodou babetku niečo nebolo a bála som sa spýtať doktora.

0v4cka

ono aj alkohol ma na to vplyv, zvysuju sa sance na rozne defekty atd ale neni to az take strasne. ja som ani pri jednom dietati 3 mesiace predtym nepil ani nebral ziadne drogy. sanca je sice mala ale takto pokazit zivot svojmu dietatu by som neriskoval