Tehotenstvo a marisa

Príspevok v téme: Tehotenstvo a marisa
Marcela 1996

Zdravím túto otázku sa nemôžem spýtať môjho gynekológa akurát som u neho dnes bola. Veľmi by som chcela babo s priateľom sme spolu 6 rokov žijeme spolu všetko je super až na jednu vec ktorú neviem zmeniť. Každý deň si dáva marisu :( snažila som sa už veľa x mu dohovoriť ale nevyšlo nikdy na viac ako týždeň alebo dva. Myslíte si že môže mať toto vplyv na babetko? Ja sa veľmi bojím aby som mu neublížila kvôli sprostosti môjho priateľa. :(

Marcela 1996

No viete čo on povie ze nič mu to nerobí ze žiadne stavy ani nič z toho nemá...ja neviem no on povie ze proste marihuana není návyková ze v nej není žiadna látka návyková. Ale už som sa rozhodla tak ako veľmi som s nim chcela dieťa už nechcem. Ak prestane a vydrží pol roka tak potom možno ale už nebude môcť začať znova s tým. A on doktorovi somnou nepôjde. On vraví ze hoci kedy môže prestať s tým a bude všetko pohode
Len nejak sa do toho nehrnie :(

0v4cka

onp zase chore dieta sa moze narodit kazdemu. ak si myslis ze mu to nic nerobi tak ked si najblizsie da zahraj si s nim pexeso a uvidis ze co to robi....

Omen

Marcela,: "Len teda vážne neviem a asi vôbec nikto nevie odpovedz na otázku či to môže ublížiť babetku." To ako vážne? Veď odpoveď na otázku som ti už poskytla! Môže to poškodiť plod, môžeš potratiť, dieťa sa môže narodiť už choré, zdravé, ale choroba sa môže prejaviť neskôr... Istotu nemáš žiadnu! Je to čisto individuálna záležitosť. Aké dieťa sa práve tebe narodí, ti nedokáže garantovať žiaden lekár sveta.
Navrhujem ti, aby si zobrala svojho partnera a spolu navštívili lekára, ktorý sa venuje drogovo závislým a celú vec spoločne prediskutovali. To by ti malo pomôcť pri tvojom rozhodovaní.

Marcela 1996

No jemu to ani nič nerobí tak neviem načo si to dava stále. Určite budem trvať na tom aby prestal úplne s tým. Dám mu ultimátum bud alebo inak to asi nevidím. Ja mu dôverujem a viem ze keby to dieťa mame viem ze sa postará samozrejme hoci co sa môže stať ale to je otázne a nemusí to byť tak ako u každého. Alebo to nemusí mať súvislosť s tým ze užíva marisu. Len je to dosť často určite budem trvať na tom nech prestane a je bez toho aspoň pol roka a ak to dokáže až potom by som riešila dieťa a ak nie tak žiaľ rozchod. Do twraz mi to až tak neprekážalo neriešila som to nejak. On povie vždy ze aj jeho brat ma dvoch malých chlapcov a tiež dosť hulil. A vážne chlapci sú krásny šikovní obi dvaja. Ale h každého to môže byť inak. Ale nechcem aby stále hulil a hlavne keď budeme mať malé

0v4cka

akoze ja si takeho hulica nevoem predstavit ze by bol 24 hodin denne v pohotovosti. ten je zvyknuty dat si vecer spekaa nazrat sa a neriesit

Nerob to

Prosím ťa nerob to, ja mám kamarátku čo tiež bola 8 rokov s jedným takýmto chlapom, tiež bol stále zhúlený, ale nikto by to do neho nepovedal, kedže mal velmi dobrú prácu, všekto mu išlo od ruky, vo vzťahu im to klapalo, až sa potom stalo to, že kamoška otehotnela, on sa radoval síce, všetko bolo stále okej. No potom keď sa malé narodilo, tak on to dosť už preháňal, malý ho nezaujímal absolútne, hádali sa, až to skončilo tým, že povedal že decko nechce že ho nebaví sa o to starať a počúvať to vrieskanie non stop, začal jej vykrikovať že je neschopná a podobne, až to vyvrcholilo že ho chytili s trávou, našli mu to v aute a keď šiel na testy tak mal tie látky v krvi a šiel si sadnúť. Kamoška je doteraz sama s malým, nemá prácu pretože je na materskej, rodičia sa o ňu nezaujímajú, keďže má ďalsích 6 súrodencov a oni majú taký nazor že keď je dospelá tak sa má starať sama o seba. Ja jej pomáham ako môžem a vidím ako to dopadlo, je to hrozné. A kamarátka pozná ďalšie ženy čo majú tiež takýchto chlapov a povečšine sedia v base alebo ich poslali do zadku aj s dieťaťom. Súhlasim tu s názorom, že u takého človeka nemôžeš mať istotu.

0v4cka

a to mu veris ze mesiac vydrzal? ono thc ostava v tele aj 40 dni pri chronickom uzivani.
si uvedom ze on je drogovo zavisly.

Marcela 1996

Áno sme spolu 6 rokov je úplne v poriadku priateľ aj sa mu postaví aj ma erekciu nemá s tým problém vôbec a vydrží dlho kľudne :) s tým vôbec problém není. Není agresívny ani nič. Je úplne normálny pracovitý chlap niekedy až moc robotu si nosí aj domov často je spoľahlivý viem ze sa dokáže postarať aj o mňa keď treba a vedel by aj o dieťa deti miluje v rodine mame veľa malých babetiek teraz. Len teda vážne neviem a asi vôbec nikto nevie odpovedz na otázku či to môže ublížiť babetku. Isto mu poviem nech prestane na par mesiacov nech sa telo prečistí a potom by sme to mohli skúsiť. Raz prestal na mesiac keď išiel na sluzobku do Číny tam si to so sebou zobrať nemohol. On vydrží bez toho b pohode ale neviem proste dáva si každý deň. Žial

0v4cka

ono zase az take skodlive to neni. skor vidim problem v tom ze mat decko neni sranda a taki hulici neradi robia nieco co im nevonia. ale to uz musi zakladatelka vediet ci ten jej bude ochotny ist s dexkom.k lekarovi alebo obcas v noci vstavat napr ked bude chore atd. hlavne ze toto bude trvat tak tri roky a nie dva tyzdne..