+1 Varicorin - hespac.com Pomohlo mi to.
Možno ani neviete, že máte kŕčové žily. Toto sú ich príznaky!
Ano, ja mám skúsenosť s blumental clinic a bola nad moje očakávanie. Naozaj top klinika s milým personálom a s doktormi, ktorí vedia čo robia. Môžem len odporúčiť.
Mne pomohli s kŕčovými žilami na klinike REVIVE v Bratislave. Konkrétne MUDr. Július Muranský sa špecializuje na liečbu kŕčových žíl lepením, laserovou operáciou a sklerotizáciou. Pán doktor je veľmi šikovný a takisto príjemný ako človek. Určite budete spokojní. Ak by niekto chcel kontakt:
revive.sk
ahojte, moja mamina bola v Blumental Clinic, cena je pomerne vysoka ale ak si vezmem do uvahy ponukane sluzby a hlavne rychlost bezbolestnost a trvacnocst ostrenie tak to vobec neolutovala teda my nie, dali sme jej operaciu ako skory vianocny darce a teraz je uz fit
mate niekto skusenosti s blumental clinic? zatial mam len dobre recenzie ale zhanam dalsie :)
ja som zatocila s nepeknymi metlickami v Blumental Clinic, teda lekari s nimi zatocili ja som sa len bezblestne prizerala :D ale skvely tim, lekari, sluzby, vseko bolo super a citila som sa ako v nie slovenskom zdravotnictve, ale niekde v zahranicnej sukromnej klinike
Súhlasím, kvalitné služby kliniky. Metličky som mala odstránené v priebehu jedného dňa. Skvelý personál.
Začína sa to pocitmi ťažkých unavených nôh, nočnými kŕčmi, pálením a svrbením, bolesťami pozdĺž žíl, pocitmi napätia, častou bolesťou, najmä pri dlhom sedení alebo státí alebo zvýšenou svalovou únavou.