s priatelom sme mali sex asi 6x.1x to bola strasna bolest ale teraz vzdy na zaciatku to este dost boli....je to normalne?
bolesti na zaciatku
dobry tip vam hodim, skuste najprv oral, prsty dost pomahaju pred sexom samotnym.. mam odskusane :))
zdravim.. ja mam tjez podobny problem... s mojim chalanom spavam uz pol roka.. a len asi pred 2ma tyzdnami som zacala mat tjetok bolesti :(( vzdy ked do mna vnika boli to ale potom to uz prejde.. tjez sa mi zdalo ze mi az po pol roku praskla blana :D:D moze to byt tym? aj ked silne pochybujem pretoze pol roka je pol roka... ja len ze ci sa to napravi alebo to bude bolet stale kedze sme pol roka mali vsetko v pohode...?!... mate njekto podobny problem ? alebo stretli ste sa s tym? DIKI :)
Može sa mi niečo stať,ale mi nejako uškodiť,ak sa priateľ do mňa bude robiť pri anále?
ahoj wara popiseme?
tak to si ma potesila:)lebo ta predstava,ze by to malo boliet zakazdym...no aua...ono to prejde aj ked uz do mna par krat vnikne ale aj tak to nic prijemne nie je...
Kedze este len zacinate pohlavne zit, je to normalne. Prvych parkrat to este moze boliet. Prejde to casom.