Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezostalo mi vobec nic len problemy

Príspevok v téme: Nezostalo mi vobec nic len problemy
Kaido

Pisem sem uz po neviem kolkaty krat, no situacia momentalne vyvrcholila a uz bude zrejme v blzikej dobe koniec, ci uz si nieco vedome spravim, pomaly zomriem na moj zdravotny stav alebo skoncim na ulici kde tiez pomaly zhnijem a skapem je to koniec.
Najhorsie na tom su zdr. problemy trvajuce 3 roky, neustala unava, depresie,skoro ziadny socialny zivot, peniaze, proste nemam nic.
Najhorsie na tom je ze uz ani pracu, mal som ist robit kuriera ale bohuzial s mojim stavom je to nerealne, takze uz nepracujem vobec, peniaze nemam skoro ziadne odlozene, do toho sa mi pokazilo auto kde bude draha oprava a ja nemam ziadne moznosti ani nic. Uz len cakam na vykupenie, sam si zivot tazko zoberiem, takze asi zacnem vyhladavat situacie, kde je vysoka sanca ze sa mi nieco stane, napr. chodenie po luke pocas burky.

Cely zivot je nespravodlivy jeden sa narodi tak, nic mu nechyba a druhy sa narodi s inym telom a cely zivot trpi, popripade so slabou psychikou a druhy ju ma silnu, najvacsi bulshit na svete je ked mi niekto povie kazdy sme si strojcom stastia, pritom toto sa da aplikovat akurat na nejake socky lenive ktore cely zivot nic nerobili, co m,y chori ludia co maju nezistenu diagnozu trpia roky, do toho tazka depresia, aky je toto pre boha ucel stastia?

dreamcatcher

d3bil... len sa lutujes. pohni ritou, tu na fore ti nikto nepomoze a ani nikde inde ak sa budes len lutovat a hladat dovody preco nejde to a tamto

NeznamyTHM1986

Viemto: Ja mam tiež zdravotné problémy a mne tu nedávno radili, že keď mam vyštudovaný odbor TIS (odoba obchodnej akadémie), že mám isť robiť účtovnika - že vraj už sú iné pomery ako keď som vyšiel zo školy (2007 rok) a absolvoval cca 10-15 neúspešných pohovorov v BA (heh samozrejme doma mi to dali pekne vyžrať, že koľko eur som na cesty pomíňal a nič z toho nebolo)....... Dokonca jeden jedinec mi radil, že spraviť si kurz nejaký a fungovať ako živnostník (vyštuduješ na strednej daky odbor, spraviš si kurz a začneš podnikať - vav rada nad zlato v úvodzovkách)

BTW: Jednak sa mi nechce tomu veriť (a druhá vec už sa na to ani necítim kvôli zdraviu) že už je o 180 stupňov iná situácia a druhá vec - skúšam na internete jeden rekvalifikačný kurz (systém Wordpress - neviem či ti to dačo hovorí), ktorý keď výjde tak by malo byť možné robiť prácu z domu (čo by bolo aj kvôli môjmu zdravotnému stavu najprirodzenejšie)

Kaido

korag4@gmail.com

Naco ale emailom, ved ked vie niekto dobre poradit tak nech napise se, nech to vsetci vidia, akm to bude nejaka konstruktivna rada a riesenie tak verim ze to pomoze. Ak mi idse pisat mail typu vsetko to mas v hlave ani sa nenamahaj a nepis.

Viemto

Viem uplne presne ako sa citis,ked clovek nema alebo nemoze mat pracu ale strasne by ju chcel,ked kazdy hovori to prezijes,kto hlada najde a prace je dost tak sa mi chce grc.t. Ano.prace je dost ale bez znamosti mozes ist pracovat akurat tak do fabriky kde ta zoderu a ked nemozes pracivat kvoli zdraviu tak na teba kazdy hladi ako na deb..a Takych ako si ty nas je viac,aj ja keby som nebol srab tak to ukoncim uz davno ale stale dufam a verim aj ked neviem na co.Hlavu hore bude ako bude ja si uz tak vravim