Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezostalo mi vobec nic len problemy

Príspevok v téme: Nezostalo mi vobec nic len problemy
Kaido

Pisem sem uz po neviem kolkaty krat, no situacia momentalne vyvrcholila a uz bude zrejme v blzikej dobe koniec, ci uz si nieco vedome spravim, pomaly zomriem na moj zdravotny stav alebo skoncim na ulici kde tiez pomaly zhnijem a skapem je to koniec.
Najhorsie na tom su zdr. problemy trvajuce 3 roky, neustala unava, depresie,skoro ziadny socialny zivot, peniaze, proste nemam nic.
Najhorsie na tom je ze uz ani pracu, mal som ist robit kuriera ale bohuzial s mojim stavom je to nerealne, takze uz nepracujem vobec, peniaze nemam skoro ziadne odlozene, do toho sa mi pokazilo auto kde bude draha oprava a ja nemam ziadne moznosti ani nic. Uz len cakam na vykupenie, sam si zivot tazko zoberiem, takze asi zacnem vyhladavat situacie, kde je vysoka sanca ze sa mi nieco stane, napr. chodenie po luke pocas burky.

Cely zivot je nespravodlivy jeden sa narodi tak, nic mu nechyba a druhy sa narodi s inym telom a cely zivot trpi, popripade so slabou psychikou a druhy ju ma silnu, najvacsi bulshit na svete je ked mi niekto povie kazdy sme si strojcom stastia, pritom toto sa da aplikovat akurat na nejake socky lenive ktore cely zivot nic nerobili, co m,y chori ludia co maju nezistenu diagnozu trpia roky, do toho tazka depresia, aky je toto pre boha ucel stastia?

Kaido

anoo- ved jasne, co ine by vedeli, to je najlahsie hodit to na psychiku a mat pokoj, nech skape pacient.

Max Stirner
Ja si jedlo nenavyberam, nemam financie, jem co mame doma, stravou to nebude, mam ju vyvazenu.

mtv
hm nie je to riskantne len tak nasadit takuto liecbu? Ked ani neviem co liecit, ci je to vobec bakterialneho povodu...

Tomas12345
So psychiky? Zlte hnacky, obrovske tlaky na hrudi a zvuky v celom bruchu, potenie, tras koncatin, palenie penisu a pri moceni, lupiny a svrbive ekzemy vo vlasoch, musky v ococh( zakal sklovca), ozveny v usoch, neskutocna unava atd...
Pochybujem ze je to psychikou a urcite nie vsetko.

''Tvoje problémy nie su na samovrazdu. Druhí maju nevyliecitelne choroby alebo každý den musia bojovať o jedlo, toto sú skutočné problémy.''

Ved ja mam v podstate nevyliecitelnu chorobu, neviem ako to liecit a je mi coraz stale viac zle kazdym dnom, ak budes mat hore uvedene symptomy niekolko rokov bez nadeje na zlepsenie, tak mi vrav co su skutocne problemy. Depresie a uzkosti su uz len ako bonus.

Konicky by aj boli ale co z toho ked si psychicky aj fyzicky uplne zle, to sa potom cloveku nic nechce a nic ho nebav a to nehovorim o tom ze musim pracovat ako zdravy clovek s tymito vecami vsetkymi.

Tomas12345

Najhorsie na tom su zdr. problemy trvajuce 3 roky, neustala unava, depresie,skoro ziadny socialny zivot, peniaze, proste nemam nic.
Najhorsie na tom je ze uz ani pracu, mal som ist robit kuriera ale bohuzial s mojim stavom je to nerealne, takze uz nepracujem vobec, )

A nemôžeš mat tieto tvoje problemy zo psychiky ? Aké všetky vyšetrenia ti už robili ?

(peniaze nemam skoro ziadne odlozene, do toho sa mi pokazilo auto kde bude draha oprava a ja nemam ziadne moznosti ani nic.)

No tak nebudeš mať auto na určitú dobu. Môžeš predsa chodiť MHD.

( Uz len cakam na vykupenie, sam si zivot tazko zoberiem )

Tvoje problémy nie su na samovrazdu. Druhí maju nevyliecitelne choroby alebo každý den musia bojovať o jedlo, toto sú skutočné problémy.

Musíš si nájst v zivote koníčky ktoré ta budu bavit a radost z rôznych vecí a hlavne radost z možnosti že existuje posmrtný život a Boh.

jjoe

@Kaido Berieš antidepresíva, keďže máš depresiu. Mne výrazne pomohli, po dlhodobom skúšaní rôznych liekov. Býval som taký slabý, že som ledva chodil...

Max Stirner

Skus zmenit radikalne zivotospravu. Napriklad jedz mesiac len zeleninu a ovocie a nic ine. Pridaj do toho vela prechadzok. Ak sa bude dat tak neskor aj beh alebo iny sport.

Co sa tyka roboty, tak skus si najst nieco kde sa da robit na zivnost. Tak sa da zarobit aj o 70% viac. Hlavne prvy rok ked sa neplati socialne.

tieznestastna1

ahoj presne viem ako sa citis.. a potom niekto povie ze zivot je o hodnotách a nie o peniazoch ...BLBOST!! Peniaze su dneska najdolezitejsia vec bez nich ani zdravie nemas ani priatelov ani vztah ani zazitky nic.... este tu nejaky moralista blby napise ze su neni najdolezitejsie....ja som tiez chora pracujem za minimalku este sa staram aj o chorých rodicov no co je toto za zivot... len z roboty domov a problemy.... uplne ta chapem :/

Kaido

Jjoe
Som chory ale neviem ako sa liecit. Po vysetreniach som behal ale len v nasej okresnej nemocnici, ktora je jedna z najhorsich na svk. Odvtedy nic, stratil som nadej. Momentalne nemam podporu ani v rodine ani v priateloch, vsetci si myslia ze som zdravy ako ryba ale ja uz nemozem. S pracou a financiami som tiez zle na tom.

jjoe

@Kaido Ak si chorý, treba sa liečiť. Ísť za lekármi, prípadne do nemocnice... Bude to možno beh na dlhé trate. Život nie je vždy jednoduchý :(