Ako naučiť dieťa po Anglicky

denis13

Deti dokazu najma v prvych 5 rokoch nasat takmer vsetko v akomkolvek jazyku. Pritom im staci mnohokrat len pozerat a pocuvat (ved tak sa naucia materinsky jazyk). Aj keby s nimi rodicia nemohli hovorit po anglicky (ked napr. anglinu neovladaju), dietatu mozu pomoct vytvorit si slusny zaklad pre buduce ucenia sa anglictiny v skole a mimo skoly tym, ze mu umoznia nasavat anglictinu z roznych zdrojov vhodnych pre deti. Tu som nasiel super prehlad anglictin pre deti a rodicov www.anglictinarychlo.sk
Niektore z nich maju uplne jednoduchu anglictinu, ktora moze pomoct aj dospelym zaciatocnikom. Napr. mamicky na materskej sa takto mozu ucit anglictinu spolu s detmi. Ked uz im maju cely den vyhravat detske pesnicky, nech su aspon v anglictine.

orol1

s tou anglinou s tebou pag do bodky suhlasim!!!! ziadne opakovanie, ziadne precvicenie prebrateho. to iste sa deje aj v jazykovkach pre dospelych.

Pag

Malé deti by sa mali učiť angličtinu hravou formou, nesmú mať pocit, resp. majú mať len min. pocit, že na ne niekto tlačí a že ich chce nútiť k učeniu. Ale to opakovanie je takisto potrebné, bez toho to nepôjde, ako povinná časť vyučovacieho procesu. Na čo sú dobré tie bull-shit time-topic plans? Hoďte ich do koša a nechajte sa viesť zdravým rozumom a nie že nestíhame. Čo ste stíhačky? A okrem toho, čo ste tým deťom tak zdvihli latku v iných odboroch? Však niektorí rodičia nedokážu vyriešiť ani príklad z matematiky zo štvrého ročníka, keď nie z druhého, resp. prvého. Čo to majú byť budúci Einsteini, či what?

Pag

Opakovanie je matkou múdrosti, opakovanie je matkou múdrosti, opakovanie je matkou múdrosti a presne to sa v školách nedeje. Stále len ideme ďalej, ideme ďalej, nová látka, nová látka, nič nestíhame a čo potom tie deti vedia? P.d makový. Akože sorry, ale chodiť toľko rokov do školy a nedokázať komunikovať v cudzom jazyku, to je prejavom čoho? Oranges, peach, pears, plums, syringes?