Sex na Plazi

lilly

no newem... ja som sa milovala na cerstvo pokosenej luke a travu som mala skoro vsade... ale tam nie, neboj, tam bolo nieco ine.... :D

lucka

ahoj mareček. Niečo podobné sme vyskúšali na slnečných jazerá vo vode. Bolo to super ale boli sme stále v strehu či nestretneme nejakých známych. Milovanie sa vonku, na pláži, v prírode, v aute je perfekt ale nechcite byť prichytení. Raz nás pozoroval nejaký úchil a nebolo to nič príjemné ale to je iná téma.

lucka

neviem kde a či je zato pokuta, ale predsa sa nebudem milovať na mestskej pláži za denného svetla. V Bulharsku sú krásne dlhé pláže, takže stačí zájsť za mesto, kde sú už väčšinou neoficiálne nudapláže, vyčkať kým všetci nudisti odídu . V Bulharsku sme s takým niečín nemali problém. Najkrajšie letovisko s nudaplážou bolo Primorsko.

lucka

ešte by som chcela dodať že na piesočnatú pláž je najlepšie si zobrať na ležanie a milovanie obyčajnú posteľnú plachtu. Zaberie veľmi málo miesta je ľahká a nenabije sa do nej piesok ako do uteráka.

lucka

Ja som zažila sex na plaži s manželom na dovolenke v Bulharsku. Bolo to úplne perfektné. Nič netlačí, piesok sa vyformuje a prispôsobí telu. Piesok sa nedostal nikde kde myslýš. Hneď po prvom číselku sme sa presunuli do mora a pokračovali. Milovali sme sa s manželom už všelikde ale ani jedno miesto nebolo také príjemné ako piesočnatá pláž. Vrelo odporúčam. Prajem príjemný zážitok.