Ahojte
Mám taký problém. Neviem ako povedať kamarátovi že viem s kým chodí. Rozviniem to. Mám najlepšieho kamaráta. S ním sa rozprávame že kto sa komu páči z triedy alebo tak. No a boli sme v aquaparku ja, on, tá baba čo sa mi páči a jej kamarátky lebo ostatný už odišli. Začal sa on a tá baba nejako viacej "chytať". Nakoniec skončili tak že ona sa ho držala za krk a on ju držal za pás. Ja som potom odišiel. Zabudol som si tam uterák tak som sa vrátil. Keď som tam prišiel zobral som si uterák a keď som sa pozrel smerom ku bazénu uvidel som ich "oblizovať" sa. Nevideli ma tak som rýchlo odišiel. A keď odchádzali tak sa spolu držali za ruky. No a teraz k mojej otázke. Ako mu mám povedať že viem že s ňou chodí bez toho aby som mu nejak ublížil pretože ja ho nechcem stratiť lebo je môj najlepší kamarát a na jednej strane mu to prajem ale na druhej ho neznášam lebo chodí s babou ktorá sa mi páči.
Ďakujem za vaše rady.
Ako povedať kamarátovi že viem s kým chodí
Ďakujem za radu. Uvidím ako sa to bude vyvíjať.
Ďakujem za radu. Uvidím ako sa to bude vyvíjať.
Keby došla na to reč, kľudne mu povedz, že si ich videl bozkávať sa a hotovo.On sa hnevať nebude a všetko ok.Ak by si sa snažil mu ju prebrať,prídeš o kamoša.Možno sa s ním ona rozíde a potom ju môžeš zbaliť.