Ako povedať kamarátovi že viem s kým chodí

Príspevok v téme: Ako povedať kamarátovi že viem s kým chodí
Matuuuuu

Ahojte
Mám taký problém. Neviem ako povedať kamarátovi že viem s kým chodí. Rozviniem to. Mám najlepšieho kamaráta. S ním sa rozprávame že kto sa komu páči z triedy alebo tak. No a boli sme v aquaparku ja, on, tá baba čo sa mi páči a jej kamarátky lebo ostatný už odišli. Začal sa on a tá baba nejako viacej "chytať". Nakoniec skončili tak že ona sa ho držala za krk a on ju držal za pás. Ja som potom odišiel. Zabudol som si tam uterák tak som sa vrátil. Keď som tam prišiel zobral som si uterák a keď som sa pozrel smerom ku bazénu uvidel som ich "oblizovať" sa. Nevideli ma tak som rýchlo odišiel. A keď odchádzali tak sa spolu držali za ruky. No a teraz k mojej otázke. Ako mu mám povedať že viem že s ňou chodí bez toho aby som mu nejak ublížil pretože ja ho nechcem stratiť lebo je môj najlepší kamarát a na jednej strane mu to prajem ale na druhej ho neznášam lebo chodí s babou ktorá sa mi páči.
Ďakujem za vaše rady.

mate59

Keby došla na to reč, kľudne mu povedz, že si ich videl bozkávať sa a hotovo.On sa hnevať nebude a všetko ok.Ak by si sa snažil mu ju prebrať,prídeš o kamoša.Možno sa s ním ona rozíde a potom ju môžeš zbaliť.