mam s priatelom taky problem pri sexe, ze podla neho som velmi uzka a potom sa mu do mna jednak tazko vnika, a na druhej strane je hned hotovy a ja potom z toho moc nemam, vravi ze s tym problem inak nikdy nemal. mne je to blbe akoby to bola moja vina, lebo viem ze ho to stve, a neviem ci si nejako mozem pomoct s tym, je mi to trapne niekedy
problem pri sexe
Nuž takto. My máme problém s tým, že sme obaja príliš vyťažení a málokedy sa k sexu dostaneme. Väčšinou je chlap po určitej dobe bez sexu príliš rozkokošený na to, aby si stihla aj ty z toho niečo mať. Nuž a po prvom čísle mu dám pár minút na rekonvalescenciu a ide sa na to znova :) A bol by v tom čert, aby som to tentokrát nestihla...
pokial je bohaty ,kup si robertka a psa ,pokial je chudobny najdi si bohateho
Tak môj názor: podľa mňa je problém v ňom, chlapi majú tendenciu sa spraviť prirýchlo, teda ako môj priateľ vraví, musí pri tom myslieť na všeličo možné len aby to oddialil... a kedže s tým má možno problém, tak to hodil na teba... no chlapi, niet sa čomu diviť...
jeho rozmery su uplne priemerne, nic extra velke
a ja som vzrusena, aj ma urobi pusou prredtym aj mam orgazmus, takze vzrusena som
Nemá priliš velkeho?
Toto mi pripomina jeden vtip:
Co je vrcholom umenia presviedcat?
Presvedcit svoju frajerku ze je maly preto, aby ju netlacil.
Chalan ta nedokaze dostatocne nazhavit a zaroven nic nevydrzi a dzentlmensky to zhodi na teba....
No tak asi bude naozaj problem v tom, ze si vase tela este na seba celkom nezvykli. Ja s mojim terahsim parterom som mala sex na zaciatku vseliaky len nie super, tiez sme mali problemy, ze ma kadeco bolelo, pricom som nebola panna, len sme si na seba proste museli zvyknut a teraz uz je to uzasne. Ja myslim ze casom pridete na sposob, ako to vyriesit.
nie je problem v tom ze niesom uvolnena, to som aj to chcem robit....pohlavnymi zivotom zijem asi 4 roky, s predchadzajucim partnerom som tento problem nemala
A si pritom uplne uvolnena? Ja mam tu skusenost, ze vagina sa roztiahne a prisposobi akemukolvek penisu, no chce to cas. Mozno si nesedite fyziologicky, ale myslim, ze casom sa aj telesne zladite. Ako dlho mas pohlavny zivot?