Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dekoratívna kozmetika - netestovaná na zvieratách

Defcon

Ono by stacilo drobnu funkcionalitku, po kliknuti na nick by sa zobrazil zoznam nickov z danej ip adresy. Annemarieborlind je len dalsia z beznych slusnejsich a drahsich znaciek. Nic brutal prirodne, na stranke vyrobcu sa jasne pise ze je to kozmetika na prirodnom zaklade.

swistica

Georgina = dalsi reklamny troll.
Tu nikto nehovori,ze Annemarie je zla kozmetika. Je fajn, akurat ten clovek s tisic nickmi snaziaci sa propagovat svoj e-shop jej robi skor antireklamu. Admin by mal uz konecne dat v sulade s pravidlami fora ban na IP.

Georgina32

Aj ja som mala nervy z reklamy na Annemarie Börlind a nechcelo sa mi ani dať toľko peňazí ale vyskúšala som a nikdy už nebudem používať inú kozmetiku.. A myslím že koli tak nekompromisnemu účinku jak mala na rosaceu a žilky na tvári pre mňa a asi aj pre iných zachviľu zvalcuje všetky značky.Ja nevravím že nie sú aj iné značky ktoré toto riešia a je to účinné ale ja osobne som mala za dva týždne pleť úplne v poriadku a to som sa teda pasovala s tým poriadne dlho. Koľko odvarov olejov aj (slávnu soaphoriu som mala) miešaných masti od kožnej som vyskusala... A niesom žiadna stará žena... Mam 33 a rosaceu som mala 10 rokov. Koli detoxu som zrala mesiac ryžu natural ako krava.. Jedna "sprostá" nemecká kozmetika a mam už dva roky pokoj. Kto by to bol povedal.

Bubliii

Swistica moja rec. Ja uz vacsinou do podobnych tem ani neprispievam, lebo na kazdy prispevok sa zakonite a vzdy ozve niekto s annemarie borlind a dado sens. Tieto dve su vsade napchate. A ked im clovek napise, ze vlastne az tak prirodne nie su (degcon napriklad), tak ho idu ukamenovat. Skoda reci.

swistica

Tak prave hydratacny make-up od Annemarie Borlind som vyhodila. Nepouzitelny. Neda sa rozotriet, strasne slabe krytie, kratka vydrz. Otras. Kremy a sampony ma tato znacka dobre, ale dekorativka fakt nie.
Inak linky na Annemarie su tu napchate takmer v kazdej kozmetickej teme. Taky tazkopadny pokus o reklamu. Hoci mam tuto znacku rada, tak sposob reklamy mi ju zacina sprotivovat.

Bubliii

Defcon, posli celu linku, zaujima ma to. Ano Yves Rocher urcite prirodny nie je.. rovnako Manufactura alebo Alverde, ktora snazi, ale nie je to topka. Ale je prirodnejsia ako ine (myslim Alverde). Ja teraz pouzivam Ecoterra, Biolu, Birch2life, Feel Eco - ale to je klasicka drogerka a kozmetika, nie dekoratívka.

Defcon

Yves rocher je prirodna kozmetika ??? -))))) horsi bordel nezozeniete ani na ukrajinskom trhovisku... si precitajte zlozenie a jednotlive zlozky si vygooglite. Garantujem, ze yves rocher nepouzijete uz ani na nabytok....
Mala ukazka coho su jednotlive prirodne zlozky schopne :

Aikido

CZ kozmetika Havlíčkova apotéka (tak sa vola) by nemala byt testovana, aspon tak to na vyrobkoch uvadzaju. Je prirodna.