zdravim vas.O 2 tyzdne mam 18 narodky a chcela by som isť oslaviť s partiou.Na chatu moc nechcem isť a neviem kam ich mam zavolať.Myslite že by sa dalo isť aj teraz koncom septembra niekde opekať a tak?alebo už je na to moc zima?kde by ste sli oslaviť vy?
oslava narodenin
Nuž, tak ti poviem, počas dňa sa ešte dajú narodeniny pekne osláviť, ale v noci a ráno je už vážne veľmi chladno. Ono, keď máš veľkú rodinu a veľa známych, tak s oslavou narodenín, menín, krstinami, kármi a svadbami neskončíš jak je rok dlhý. Proste začneš a neskončíš, proste ideš, zase hovorím od veci, nebolo by od veci dať si jedno poldeci, poprosím a ďakujem takisto aj svojej jedinej fanynke Divočine. Neviem, že kto mi ťa zoslal, ale ďakujem aj za jednu fanynku, momentálne nemám ani nejaké ambície, proste na to nemám, 4 x-ká, nepostupuješ. Poprosím ten mikrofón!
Ja som 18tku oslávil s rodinou, partia mi urobila,, chatu'' na ktorej som bol asi 30 minút a ma to nebavilo a som odišiel :D
Urcite opekat ano, ked budete opekat poobede, take zimy este niesu... maju byt este aj 30tky teraz, takze myslim si ze to je idealne....ak vam nevyjde pocasie, tak ich pozvi na obed alebo na kofolu a budes mat oslavu dobru si myslim :)))
Dobrá rada Oslav to jednoducho v kruhu rodiny a priateľov.
Po oslave si spomneš na moju radu. Nezabudni čo Ti radím !