PROSIM O RADU SOM ZUFALA .

Príspevok v téme: PROSIM O RADU SOM ZUFALA .
lukačová

Dnes som bola zo svojim synčekom na vyšetrení na neurologii a bol na EEG.Pani doktorka mi povedala že má tam zmeny a je nutné ísť na záťažový test EEG ale v spánku.Náš syn má len 3,5 ročka neviem ako to zvládne.No najviac ma trápi čo mu je.Má napísané :že v zázname opakované prítomné odtré bif. vlny frontálnobojstranne.Tuším niečo zlé, no chem vediet na čo sme.Má poruchy spánku a je hyperaktívny.ďakujem za každú odpoveď Monika

lukačová

Ďakujem.Ináč že vraj nakoľko on je maličký tak jeho zobudia o 2-3 v noci a bude do rana hore.Zaspáva okolo 22.00 no bude to mať ťažké aj keď on nedokáže toho veľa naspať ale bude veľa plakať ako ho poznám.Skúsim poprosit ich aby mohol prísť v noci k nám aj manzel a budeme sa pri ňom striedať a ho zabávať.Už aby bolo po tom.

lumi1

No budete to mať dosť ťažké udržať ho celú noc hore bez toho aby čo len na chvíľu zaspal. Tiež som bola na takom vyšetrení keď som bola malá (teda mala som 10 rokov). Nebojte sa, určite to zvládnete a Vášmu synčekovi pomôžu ako len budú vedieť. Držím pršteky:)

lukačová

Ďakujem za odpovede.On od svojho roka nespí cez deň vôbec a ráno vstáva okolo 6.30 a zaspáva o 21.45.cez deň si ani neľahne nič neodpočíva.V noci má také že vstane a plače ale je to strašný rev a keď ho chcem utíšit tak kope,kuše nevníma vôbec.Ináč cez deň je ešte k tomu všetkému hyperaktívny.Má problémi s jedením ,proste nemá čas.Odmieta deti svojich rovesníkov ,takže ani do škôlky asi nepojde nakoľko lekárka povedala že to asi nebude dobrý nápad.Skúsime ešet rok počkať.Mne sa nepáči ten nález z EEG doktorka vravela že tam má zmeny a že je nutné aby bolo urobené aj nočné EEG a potom sa vyjadrý.Ale vydela som že to nie je v poriadku.Som z toho smutná,zúfala je to môj vytúžený synček po 10 rokoch na umelé oplodnenie.Nechcem aby mal problémi.Život je dakedy veľmi krutý!!!!!