Mam priatela uz necely pol rok. Zo zaviatku sme byvali osobitne v inych mestach. Casto uz vtedy nezdvihal telefon, nezavolal ked slubil neodpisal ked som napisala nieco, neozval sa aj styri dni a ked som mu napisala ja. Stale sa vyhovaral na pracu alebo na unavu a ze nema cas.Myslim ze skutocne zamilovany clovek najde vzdy cas na osobu ktoru ma rad.
Teraz byvame v jednom meste a zase to iste. Nema cas, neodpise, nezavola.
Castokrat meni nalady. Inokedy pise pekne veci az prasacinky a inokedy je drzy a chladny. Ukonci rychlo rozhovor alebo napise len nieco strohe. Nedodrzi co slubil ale reci o tom co planujr urobit ma neurekom.
Nieje to schiOfrenia? Aj jeho nalady sa casto menia. Akoby nevedel ci chce vztah alebo nie.
Ako diagnozu by ste mu urcili? Normalny urcite nieje..
ziadnu schizu nema, iba viac zenskych naraz
Žiadnu! Môže byť nezrelý, nemá ťa rád...
Skor je za tym ina baba a hraje na dve strany alebo ak diagnoza tak depresia skor
Schiza je nieco ine tam maju bludy a samovravu a pocuju hlasy. Schiza to nebude.
ty mas asi mojho priatela, ale vazne. je uplne rovnaky, aj ja si kladiem otazky, co ty. nieco urcite ma, mne nanho pasuju vsetky diagnozy. schizofreniu som pozerala najmenej, o nej moc neviem.