laskaaaa

stanley

So mnou sa rozišla moja zlatučká slečna, lebo ona mala vlastnosti, ktoré mi vraj vadili a ja som sa vraj trápil...ONA sa rozišla so mnou, lebo ONA sa nechcela prispôsobiť...nieje to divné?

meili

Ale ani vsetky 19 rocne baby nemusia byt rovnake. Zalezi to od kazdej individuality. Niektore dozrievaju skor, ine neskor. Zalezi to od prostredia, v ktorom su, v akych podmienkach a podobne. Takze pre niekoho to rozdiel byt nemusi, pre niekoho naopak priepastny. Rovnako to plati o 25 rocnych chlapoch. Niektori uz sa hrnu zalozit si rodinu, kdezto ini ich rovesnici o tom este ani zdaleka nechyruju... To sa jednoducho zovseobecnit neda.

meili

Tak to je dost velky rozdiel v tomto rozpolozeni. On uz je dospely chlap a ty len nedavno plnoleta. Predpokladam ze on uz tuho pracuje a ty si len nedavno zmaturovala. Teraz uz mi to dava zmysel...Najdi si radsej niekoho v tvojom veku.

meili

No tak to je dost vazny problem by som povedala. Je od teba teda zrejme starsi. Z toho mozu plynut rozlicne zaujmy, mozno on rozmysla uz o uplne inych veciach ako ty a ty si ho (a teraz sa neuraz) mozno intelektom este nedobehla. Mozno mal pocit, ze sa s tebou nemoze rozpravat o istych veciach, lebo by si im nerozumela a podobne. Takato rovnovaha je vo vztahu velmi dolezita a mozno to skoncil, lebo videl, ze to nikam nevedie a ze ste obaja na inej lodi. Ktovie?

meili

No skus konkretizovat tie vlastnosti, lebo takto tazko radit. Ono mal by ta brat taku aka si, no ale slepo vsetko prehliadat tiez nie je dobre. Mozno boli tie vlastnosti nezlucitelne s pokracovanim vasho vztahu. Tak to trochu rozvin.