ahojte, viem, ze sa musim rozhodnut sama ale rada by som vedela aj nazor niekoho nezainteresovaneho.
S ex frajerom sme rychlo vstupili do vztahu a do spolocneho byvania. odstahovala som sa zo svojho prenajmu za nim do mesta ineho okresu. kde po 3mesiacoch, co sme sa mali kvazi spoznavat to bolo tak ze som prisla z prace varila upratovala prala zehlila a on bol bud len na mobile alebo na pocitaci (tipoval a nonstop bol na tosporte) dohodnuti sme boli, ze nebudem platit najom (on cely najom platil cca 240€) zabal cca 1000€ niekedy aj viac. ja 450€. cela rezia stravy domacich prostriedkov domacich potrieb pracich prostriedkov bola na mne co robilo 320€ niekedy aj viac. a to som varievala na dva dni a poherala sa na ceny co kupujem. ale spat k veci. po case som si vsimla ze stale nrieka ze nema peniaze ze chce zarabat 2000€ mesacne. nikde sme nechodili. boli sme za posledny rok asi 4x v kine a to iba vtedy ked bol film ktory chcel vidiet on. a asi 3x sa najest niekde von. ja som si postupom casu uvedomila ze ja nechapem kde on dava vsetky penoaze. stravu neplatil do domacnosti neprispel ani cent alebo ze by sa ma spytal ci nieco ako zena nepotrebujem ked ma tam zavolal byvat alebo ze by sme si nieco spolu kupili.. nehrozilo. ze by mne za ten cas nieco kupil? na narodeniny som dostala cokoladu a to som mala stvrtstorocie na meniny vino a sviecku (dala mu to mama lebo nemal peniaze na darcek a pritom ja nepijem ziaden alkohol) na valntina si pozical pniaze od rodicov a uvaril mi veceru a kupil kyticu a oznamil mi to s vetou ze si na mojho valentina musel pozicat.. az sa zo dopracovalo postupom casu na to ze so. mu ten tipsport cisto z pribcipu zatrhla. lenze po par mesiacoch som so vsimla ze ho ma opat. a opat stale nemal peniaze ale na jeho cigarety a pivo bolo vzdy. bol strasne lakomy radsej chodil v deravych topankach ako by si mal kupt nove vsetko oblecenie co kvazi potreboval som mu nakupila ja lebo som sa na to nemohla pozerat... az som po prvej dovolenke kde som zistila ze si pise s nejakou cuzou od neho odisla. a teraz po par mesiacoch mi vyposuje ako strasne mu chybam. lenze ked som sa tak podozvedala od vtedy ako som tam neni kazdy den len pije pije a pije. ziaden posun ze by mi ukazal ze je to chlap ze sa teda niekde posunul. zmenil. napr zacal sportovat. alebo si nieco konecne nasetril. alebo opravil auto. nic. mama hotel opat funguje a on len pije a chodi do roboty- co mi naposledy povedal ze sa mu ani robit nechce.
najhorsie je ze ja ho mam stale rada ale proste nevidim ze by sa zmenil. nechcem sa za styri roky obzriet a zistit ze som stravila 6rokov s niekym tak neschopnym sebeckym lakomym a nevyspelym. prosom aky mate na to nazor vy? dakujembza kazdy ,,iny pohlad a radu,,