Kvasinková infekcia

Príspevok v téme: Kvasinková infekcia
Drahu

Pozdravujem Vás,
rada by som sa na Vás obrátila s prosbou o radu. Koža na mojom chrbte je posiatá bielymi škvrnami. Bojujem s tým dlho - raz to zmizlo, neskôr sa to znovu vrátilo. Už pred niekoľkými rokmi mi diagnostikovali kožnú pleseň - preliečilo sa to. No teraz znova tie škvrny. Po dlhej dobe som preto musela opäť navštíviť kožnú lekárku. Ide o kvasinkovú infekciu.
Samozrejme, odporúčila mi na kožu sprchový gél, sprej po umytí (keďže dojčím, lieky mi nedala). Najhoršie bolo počuť, že musím prejsť na protikvasinkovú diétu. Až tak veľa toho nepojem a predstava, že i to málo musím obmedzovať. Sladkosť si dám možno raz za 2-3 dni, aj to niečo malé. Pečivo áno, to konzumujem. Mliečne výrobky nekonzumujem. Večer si dám pohár sudového domáceho vína. Jednoducho, som z toho celého nie veľmi nadšená. Pociťujem zmätok, čo si dať, čo nie.
Keďže najradšej siaham po výživových doplnkoch, zisťujem, či existuje niečo na odkyslenie organizmu. Verím, že áno. Prosím, môžete mi odporúčiť niečo vhodné na podporu pri liečbe môjho prpblému?
Ďakujem krásne.