Ahoj.Mama sa mi vyhraza , aj smrtov.Nedokazem jej pomahat lebo mam vela svojich problemov.Psychicky ledva zvladam tie moje.Ona ma otravuje kazdy den z banalitami ako dlho ma varit obed ako sa citaju maily ako ma objednat nieco z netu mam jej prist pomoc malovat....ked poviem ze nie, urobi to sama ale potom sa mi zacne vyhrazat , ze som jej nepomohla a ze mohla aj zomriet.A ked ja potrebujem pomoc otoci sa chrbtom.Lebo ze ani ja jej nepomaham.Som psychicky taka vycerpana ze mam problemy zo srdcom a mozno aj zomriem.Co mam robit.Zijem s nou v jednej domacnosti , lebo sa bojim zit sama v byte, bojim sa samoty, a mam uzkosti a este som sa velmi nenaucila riesit problemy uplne sama.Obcas je toho na mna vela.Neviem ci mam ist na lieky na zvladanie psychickych problemov.Mama vravi ze si liekmi znicim zivot, ze sa toho uz nezbavim a ze to beru len chory ludia a ked to budem brat zacne ma povazovat za blazna a tak sa ku mne bude spravat.,,,,Vecer ked uz idem spat chodi mi do izby asi 10 krat a nenecha ma v klude zaspat.Nahuci mi pred spanim veci aby som nemohla spat a ked nespim krici ze mam psychicke poruchy lebo nespim a ze ona nebude zit s blaznom a mam byvat sama.Od detstva mi zakazovala kamaratky, ze si mam hladat normale kamosky a nie take, tak som si nasla priatela ktori sa jej pacil ale psychicky ma tyral nebola som stastna ale od nej som mala pokoj.Bola spokojna.
ked potom mala problemy volala mi lenzee ja som bola s priatela psychicky na dne a nemala som silu pomahat jej tak sa mi zacala vyhrazat.....Co mam robit.Je pomoc v tomto vobec
j