hrozné závrate

matka46

Ma by zaujimalo tiez ako sa stravujes?
Tehotenstvo kladie vysoke naroky na zensky organizmus a ak si podvyzivena tak o to horsie.
Jedz vajicka, ovocie, zeleninu,mliecne vyrobky, cestoviny, zemiaky, ryby, strukoviny
Papas toto???? Ak nie necuduj sa ze mas nizsky tlak a mdloby.

Omen

Nakoľko si tehotná, neriskuj a vyber sa so svojím problémom za gynekológom, ktorý ti spraví vyšetrenia a zistí príčinu tvojich ťažkosti. Cesnak ti neodporúčam, lebo ten ti ešte viac tlak zníži! Musíš sa stravovať vyvážené a piť dostatok tekutín. Najlepšie by bolo, ak by si pravidelne merala TK a podľa si už dokážeš pomôcť. Zvýšiť TK pomáhajú určité potraviny, zvýšený príjem tekutín, soli... Kúp si šumivý Celaskon a pri najbližšom závrate si ho daj. A nevynechaj ani toho lekára, lebo tvoje problémy nemusia byť spôsobené len nízkym tlakom.

Marosko n

Tieto problémy ustúpili, keď tehotná s veľmi nízkým tlakom začala jesť 2-3 stručiky popučeného cesnaku denne pri jedle.
Telo začalo kopemzovať veľke zníženie tlaku a des má normálny tlak . A to sme ešte o GGW liečivej vode ,ktorá tiež normalizuje tlak, nič nevedeli.

pozorpozor

Ak mas problem odjakziva musis si sledovat kolko toho zjes a vypijes za den.
Pri nizkom tlaku musi byt dostatok tekutin ale aj stravy lebo s poklesom cukru klesa aj tlak. Ak sa pritom trasies tak jasny signal ze mas nedostatok cukru.
Ak malo jes tak za tym vsetkym moze byt aj nedostatok zivin ako zelezo, horcik, sodik, mangam, vapnik, bielkoviny, vitaminy a inr latky ktore ti chybaju z nedosywtku stravy.
Niesi podvizivena?

PROSO

s nízkym krvným tlakom treba niečo robiť aby ste nepoškodili seba aj dieťatko.

Myslite na to že hlava/mozok riadi v tele všetko.

Pite aspoň viac čistej vody to zvýši krvný tlak. Ak by ste mali problém lahnite si na chrbát a nohy oprite zdvihnuté o stenu alebo postel teda nad úroveň tela aby gravitáciou krv stiekla čiastočne z nôh a prekrvila hlavičku.