Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťahy

Príspevok v téme: Vzťahy
NeviemUz

Ahojj rada by som sa s vami poradila mám 14 kamarát má 25... Poznáme sa už dosť dlho... Každý kto nás spolu videl si myslel že spolu chodíme no nieje to tak. Raz mi aj povedal že je škoda že je medzi nami taký veľký vekový rozdiel že keby som bola o pár rokov staršia že by má bral... Posledným časom som si ho strasne obľúbila a aj sme sa začali baviť viac občas mám pocit že tam je aj niečo viac ako len kamartstvo.... Neviem asi je to choré ale tak chcela vy som počuť názor

poradim38

Zas......... jedna tu pise o tom ze nejaky de*ilko jej vypisuje ze sa s nou chce mojkat, hlavne ze ma dievca 13 rokov a v takom veku sa moze mojkat akurat tak s plysakom.....druha vypisuje ze vo svojich 14 rokoch si mysli ze nasla princa na bielom koni lebo citi ze je pre nu ten pravi, hlavne ze 25 rocny to vidi tak isto, samozrejme.........prosim vas, kde su rodicia??? Zas to iste......

in blossom

ten ta chce len pretiahnut. co ine? vztah prichadza do uvahy mozno za 10 rokov. vobec si nedokazem predstavit, ze osoba, ktora je cca po vysokej skole sa ma vobec o com rozpravat s osobou, ktora nie je este ani na strednej skole. o com su asi tak vase rozhovory? jedine, ze by sam bol mentalne na urovni tych 15 rokov. ved to sa neda pocuvat, o com sa bavia taki deviataci, ktori jutuber ma ake video a take... zosalela by som z toho. a mozno mas aj ine zaujmy, nevravim, ze zrovna ty nemozes byt rozumovo vyspelejsia ako rovesnici, ale pochop, o com sa moze rozpravat a chapat a vcitit do toho clovek, ktory ma uz realne zivotne skusenosti, starosti a tak s niekym, kto este pred chvilou tahal kacera po dvore? ako vravim, ale mozno sam je v mama hoteli a nevie este co je to realny zivot :-)

dobreuz

Tam máš ešte čas, nechceš už sexovať ako 14 ročná náhodou? Bože totie blbé deti dnešné všetým im dať po papuli a by sa hneď uvedomili.

Kami91

Chalan nech si dá ešte 2 roky pohov. A môj názor je taký, že tie pod 18 rokov sú dievčatá ešte deti- nejde o výzor ale o mentalitu.