Ahojte,som na MD,drobcek ma 9 mesiacov,,, ale ja sa citim pod psa,som strasne unavena,mrzuta,nic ma nebavi,vrcim po manzelovi,vsetko mi vadi,nemam naladu na nic,v kuse frflem.....neviem co mi je,mali ste to niektora?co mi pomoze?
Nevladzem uz
Kimi23 skus si dat kazde rano obden nejaku sportovu cinnost ktora ti nabije telo endorfinami stastia a precisti mysel. Podla mna nejestvuje nic lepsie ako tento sposob. Uplne naj niekde v lese kde sa nadychas cerstveho vzduchu a to sposobom ze sa budes snazit pouzivat celu kapacitu pluc.
urcite sme to mali. lepsie si zadel cas, ked obcas pojde von s drobcom niekto iny a ty si mozes pospat a pod.
Treba sa zmotivovať k tomu, aby si sa starala o dieťa s väčšou radosťou. Mrzutosť je toho opakom.
Neplač, nie si samá. Celé generácie detí a celé ľudstvo je vďačné takým mamam ako si Ty!
Bez obetavosti a trpezlivosti nevychováš dobrého potomka. To ,že si rada, keď dieťa zaspí to nevyužívaj pre seba, Nauč sa spať spolu s dieťaťom.
A snaž sa všetko brať s nadhľadom, že to niekto musí urobiť. A na rade si teraz Ty mama. Predstav si ,že si v base, a čo by si všetko dala za to, aby si bola voľná a mohla sa starať o svoje dieťa. Poslanie matky je nezastupiteľné ani 10 otcov nenahradí dobrú mamu.
Je chyba spoločnosti, že to nevie doceniť ! A konečne buď šťastná, že môžeš mať deti !
podľa mňa to je z toho, že už máš stereotyp, proste máš každý deň ten istý program a nevieš si nájsť čas aj sama pre seba