Ahojte ľudia, mám na Vás otázku. Teda, otázku hlavne pre baby. Ako ste si vy, hanblivé dievčatá našli frajera ?
Ja mám 24 a nebyť tejto povahy už som dávno mohla mať niekoho. Ako toto vy ľudia riešite ?
Ako sa podarilo hanblivým ľuďom nájsť partnera/partnerku ?
Mala som aj rovesníkov a vždy to bolo to iste. Nezrelost, nezrelost, nuda, iné hodnoty, neustále pretvárky lebo som sa nevedela pri nich uvoľniť a byť sama sebou. Niekomu by to stačilo lebo to boli fešáci. Ale čo mám z peknej tváričky ktorá má nepozna a nudí? Láska ma napĺňať vnútro, dušu a nie ego, že aha všetci akého mám fešačika poďte mi ho závidieť aj keď sa mám s ním hrozne. Ale toto je dnes svet Instagramu a sociálnych sietí kde sa každý hrá na to že má dokonalý život, pretvárka je IN a tí čo sú úprimní a autenticki sú považovaní za divných. Ale mne je jedno kto si čo myslí už. Ja chcem byť šťastná a to som len s mužom nad ktorým každý ohrnie nos len preto že je starší. Ale ja ich s-e-riem aj tak je to len zavist lebo väčšina je vo vzťahoch ako opisujem vyššie alebo kvôli deťom alebo zo zvyku alebo pre peniaze alebo sami ale večne d-r-b-u do tých čo sú spolu šťastní a nepotrebujú vzťah pretŕčať na FB. Láska sa nevystatuje a nevypina.
O 25rokov starsi? Brrrrrr
Otcom by ti mohol byt
Nechapem baby co s takymi starymi to tahaju
Internet, konkrétne fb. Pohadala som sa s cudzím riadne čo sa týka politiky, potom išli súkromné správy a potom sme si vyše roka písali a už sme si až takí cudzí neboli. Potom sme sa začali vídať aj osobne a bum, úplná chémia medzi nami. Osobne bol tiež taký hanblivý do seba uzavretý ale len vďaka dnešnej technike sme sa mohli nájsť. Viem detaily z jeho života a detstva a on z toho môjho. Obaja sme ukázali jeden druhému zraniteľné miesta, dali sme si do rúk zbraň s ktorou jeden druhého môžme zničiť no veríme že ani jeden z nás to nespraví, naopak, milujeme a chránime sa. Je to dokonalý muž, spriaznena duša, moja najväčšia láska a jediný človek čo ma skutočne pozná a má rád takú aká som, jediný pri ktorom sa nebojím byť sama sebou. Je neskutočne úžasný a každému prajem nájsť lásku akú som našla ja, vseobjimajucu a vseprijmajucu. Zároveň však tajnú (je o 25 r starsi) a dočasnú (ma rakovinu).
Ale chlapci hlavy hore su aj horsie veci na svete ako len nemat frajerku napr. taka vojna
Ja mám 49 rokov a tiež som nikdy nemal vzťah. A len povahou to určite nie je...