Rôzne rituály

Príspevok v téme: Rôzne rituály
Buna

Prosim vás , nemá niekto skúsenosti s chorobou OCD? Dieťa musi vykonavat rôzne ritualy ako napr.vypina a zazina niekoľko krát za sebou svetlo , musí ochytat vsetky veci okolo ktorych prejde , zatvára a otvára dvere niekoľko krát za sebou ...neviete niekto poradiť co pomáha ?antidepresiva vobec nezaberajú .

Pako567

Ja som mal ako dieta nieco podibne, ked som sa niecoho dotkol rukou, musel som sa aj druhou takisto, ked som sa otocul vpravo, musel som sa vlavo, ked som sa udrel zprava, musel som aj zlava, ked som stupil n9hou napr na nejaky kamienok alebo vyvyseninu (obrubnik a pod.) musel som to iste urobit s opacnou nohou - ak som toto a podobne neurobil, normalne ma nahlo na tu stranu, ktorou som to urobil a nevedel som sa vystriet - normalna detska takato monkovska porucha - mna to vekom jednoducho preslo same. Mal som to akoby vsugerovane do detskeho mozgu, dodnes nechapem preco.

Kontr0lor

Mal som to ako malý, mama si myslela že som poverčivý.

Opakoval som všetko podľa mnou vytvoreného systému. Asi na konci ZŠ to prešlo, prišli iné problémy, SF a tak, teraz 24 tok. sa to už skoro vôbec neprejavuje

PROSO

Ak chcete, napíšte mi od koľkých rokov ma prejavy, dám Vám e-mail
aby sme zdravotný stav a detaily nerozoberali verejne.

vspmf92 zavinač gmail . com

Odpíšem Vám až okolo polnoci.