Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zadne dvierka

Príspevok v téme: Zadne dvierka
oblohajemodra

Ahojte, stretaval som sa s jednou dievcinou, povazoval som ju za dobre dievca. Ona bola zo zaciatku ta iniciativnejsia, ja so skor opatrnejsi a idem na spoznavanie pomaly, nehrniem sa hned do vztahu.Videl som,ze este nie je vyrovnana s byvalym vztahom,tak som skor trosku vyckaval ako sa to vsetko vyvinie,ale bol som k nej mily a pozorny, planoval stretnutia. Hovorila o mne naozaj pekne,ze aky som uzasny a pod. Z dna na den vsak zacala vahat,ci sa so mnou stretne a zrazu uz nie je vhodne,aby sme co i len na par minut boli osamote a porozpravali sa.Len sa stale ospravedlnovala,ze ona taka nie je a pod. Mam pocit, ze riesila aj sucasne so mnou ineho chlapca/chlapcov, pricom ona mala na mna taketo narazky,ale ja taky nie som ani zdaleka,ja to s dievcatami ani velmi neviem. Mne na nej velmi zalezalo, ale ostal som sklamany. Mam ju este kontaktovat a ziadat vysvetlenie, povedat jej o mojich citoch k nej? Zavolala ma na jednu akciu,kde mi to mala vysvetlit, ale tam cely cas travila s chlapcom, o ktorom tvrdila,ze je kamarat. Bolelo to, odisiel som odtial predcasne. Dakujem pekne.

Akked

Ak to s nim nema doriesene a stake je nanho namotana ci lubi ho, nepohnes s tym ani o milimeter nech uz povies ci spravis cokolvek, nanajvys sa mozes uspokojit s rolou druhych husli, no priprav sa ba riadne skripanie.