Ako sa správať k typickému chlapovi , ktorý vidí v ženách iba trofej ? Dá sa takému chlapovi vôbec zamotať hlava ?
profesionálny balič
Myslím, že karma im to raz oplatí ;)
z takýchto chlapov mi je akurát tak zle
sofia jasne, ze dojde, skor ci neskor
orol, lenže ja sa držím zadanej otázky a autorka sa pýtala na baliča, nie na psychopata ;). A osobne si myslím, že títo baliči, ktorí sa snažia ignorovať city, tak na nich aj tak raz dôjde.
sofia ja si naopak myslim, ze aj ti bezcitni existuju. preto je tolko popisaneho o psychopatoch.
lomikamen, súhlasím, až na to, že pri svojom príspevku si vôbec nezohľadnil city aj toho lámača sŕdc a akože instantného jedinca voči citom. Taký proste neexistuje, skôr či neskôr aj maximálne povrchný človek nejaké city mať bude. Pretvarovanie vo svete ľudí síce existuje, ale city si proste svoju cestu nájdu a asi ani ten lámač sŕd nebude navždy "hrať bezcitného".
takýto ľudia na to raz doplatia, keď sa oni ra zaľúbia
SofiaElla
balicovi a lovcovi trofeji nikdy nebude vadit ze sa zena nenamotala na vztah pretoze jemu o vztah nejde len o sexualne uspokojenie a ked ho dana prestane bavit hlada dalsiu...
Podľa mňa sú dve cesty. Prvá tá, ktorú spomínal Ivobrick, že to budeš brať s nadhľadom a budeš si len užívať sex, pričom je možné, že sa ozve jeho ego a ješitnosť a začne mu "vadiť", že nie si namotaná na vzťah. Tu je však veľké riziko u žien, hraničiace s istotou, že žena bude prvá, ktorá sa zamiluje a city nezvládne. Druhá cesta je, vybudovať si priateľstvo s takýmto chlapom, a naozaj to brať len ako priateľstvo. Samozrejme, tu treba rátať so zdieľaním aj intímnejších informácií, pričom opäť hrozí, že sa zamiluje skôr žena než muž. Ak by však došlo k tomu, že by žena takéhoto chlapa brala naozaj len ako blízkeho kamaráta, je veľmi pravdepodobné, že sa zamiluje on.