Cítim mŕtvych, privtelený duch

Príspevok v téme: Cítim mŕtvych, privtelený duch
MMartina

Ahojte.
Potrebovala by som poradiť. Už dlhšie cítim prítomnosť mŕtvych duší. To je v poriadku. Nie som v tom diskomforte. Tento týždeň som však bola v jednom starom byte v BA, ktorý sa nachádza pri Blumentále. Bol to naozaj starý byt. Navyše pani, ktorá v ňom býva má starodávny nábytok, všade starodávne zrkadlá. Neskutočne ma tam rozbolela hlava a chrbtica. Cítila som prítomnosť starých obyvateľov. To bolo Ok. Bolo tam však niečo, čo neviem pomenovať, nespokojná energia ... Došla som domov a odvtedy mám pocit, že niečo došlo so mnou, je akoby na mne ... viete prosím poradiť ? Posielam to preč, energia slabne, stále však pretrváva ...

Majkrakova

Buď Ti niekto blízky len nedávno zomrel, že to tak práve prežívaš alebo si to len ty, že sa odvtedy tak zle cítiš a zbytočne si to namýšľaš, a čo, že starý byt a starý ľudia, veď to máš tak všade na Slovensku, na svete, všetko starne, nič zvláštne. Skús spoveď v kostole, božia sila je vždy najmocnejšia a pomôže alebo sa ísť vyspovedať ku veštici, numerologičke, tiež môže pomôcť. Možno rôzne bylinné masáže, aromatické oleje, proste máš niečo so psychikou, ale čas je vždy ten najlepší liek, časom to iste prejde . . .