Ako prežiť v tomto hnusnom svete bez lásky?

Príspevok v téme: Ako prežiť v tomto hnusnom svete bez lásky?
hlupak22

Ako má citlivý človek prežiť v tomto hnusnom svete, ktorý je plný egoizmu, nenávisti, závisti, ignorácie a súperenia?

Ako mám prežiť v tomto hnusnom svete bez toho aby ma priviedol k samovražde. Lebo jediné načo myslím je len smrť... smrť ako vykúpenie z tohoto pekla na Zemi. prečo sa ľudia správajú ako zvieratá? prečo sú takí nenávistní, zlí, hnusní a sebeckí? prečo jediní ľudia ktorých môžem mať rád a veriť im sú moji rodičia? čo bude potom keď zomrú?

Nechcem žiť v takom hnusnom skazenom svete... ako prirodzená odpoveď sa naskytne, že stať sa jedným z nich... ale to nejde, skúšal som to viac krát a nejde to... proste nedokážem byť svi.ňa :(

čo mám robiť, mám celý život pred sebou ale najradšej by som nežil:(

PinkElephants

Teraz je to všetko aj o tom, že raz si hore a raz si dole, keď budeš dole, tak nesmieš spanikáriť a musíš to prečkať. Potom pôjde šípka hore.

PinkElephants

Ak niekto žije, tak vykazuje známky života, čiže chce byť aktívny, treba byť aktívny takmer za každú cenu. Ak si aktívny, tak pritiahneš aktívnych ľudí, ktorí sú vitálni, niekedy aj mrciny, aj to je pravda, ale taký je život.