Ahoj.Potrebujem radu, som už zúfalý.Mam 27 rokov a chcel by som si najst priatelku.To by ani nebol problem ale problem je ze som pred 3 rokmi trpel depresiami, bol som aj hospitalizovany 3x v nemocnici, mam uznany invalidný dochodok. Z depresii som sa dostal, fungujem normalne, ale otazka je, KTORA BY SI SO MNOU ZACALA KEBY SOM JEJ TO POVEDAL?
Depresie a frajerka. Chcela by ma nejaká aj tak?
Kľudne si frajerku hľadaj. Ak nezačneš, tak tu budeš na fóre len zbytočne teoretizovať o tom, či máš alebo nemáš. Musíš proste vhupnúť do reality a praktického života.
Okrem toho, ako vnímam istú skupinu žien - sú také, ktoré sa strašne ľúbia "obetovať" pre "slabších resp. poznamenaných" mužov, alebo ich "zachraňovať", no nech to nazveme akokoľvek, určite šancu u pár dám máš.
Pracujem rok normalne k tomu mam este nejaky prijem zo sportu.Mam dost konickov, sportujem, citam, mam rad prirodu atd.Fungujem ako bezny clovek.
Mal som par rokov v depresii kde som nemohol normalne fungovat, poznamenala ma sikana na zakladnej a strednej skole..akurat to mi vadi ci si vobec mam hladat znamost pre tu minulost.
Vsak jej nemusis hned vesat vsetko na nos.
Sam pises ze nemas problem si niekoho najst, tak si najdi.
Nechcem byť protivna ale keď máš len invalidny dôchodok a nerobíš nikde alebo len nejaká príležitostna praca/brigáda tak si priatelku ani nehladaj...neje to len o peniazoch, som toho názoru že účty a podobne veci si maju partneri deliť na polovicu ale zas nemôžeš ocakavat že za teba žena bude platiť čo treba nebodaj všetky vydaje za domácnosť a podobne...lebo z invalidneho asi ťažko pokryješ aj tu polovicu vydavky...ak máš invalidny tak asi nesi uplne zdravy či? :/ Popripade fakt len priateľku s niecim podobnym ale to neviem ako pokryjete vydavky....
taketo veci sa hovoria az neskor, nie hned na zaciatku vybalit celu historiu
V tejto mizernej dobe je strašne veľa ľudí, kt. bojujú s depresiami a pod. Ukáž mi jedného 100% psychicky stabilného človeka.. stavím sa, že taký nie je. Ako sa hovorí, každé hovno má svoje muchy. Určite to nie je niečo, za čo by si sa mal hanbiť. Nie sú to veci, ktoré budeš vešať na nos každej sukni, ktorú stretneš, ale po pár stretnutiach s niekým vieš odhadnúť, či sa s ním podeliť o to "najtemnejšie" zo svojho života. Dospelá žena, ktorá si už niečím prešla ťa za to neodsúdi, ak samozrejme teraz funguješ "riadne".
Pozri sa, nemusis hned vesat na nos kazdej zene ake psychicke problemy si mal..... to je podla mna sukromna vec a ja osobne by som jej to povedala az vo vztahu na zaciatku urcite, ked uz budes mat v tej osobe ako keby istotu ze by ta mohla pochopit, ale ta osoba sa moze este rozhodnut ci chce v tom vztahu pokracovat alebo nie..... lebo zober si tak, naco budes nejakej zene s ktorou nevies ci budes mat nejaky blizsi vztah vesat na nos tvoje problemy z minulosti? Potom ako sa jej otvoris a vsetko jej povies ti zahlasi ze ostaneme kamarati, alebo uz sa ti neozve...... preco by to taka zena mala vediet?? Aj tak si myslim ze to je tvoje sukromie, nemusis hovorit vsetko do detailov, iba je dobre oboznamit s tym svoju polovicku samozrejme ked bude na to spravny cas... vela stastia
V prvom rade spoznať ženu bližšie, až neskôr riešiť tvoje psychické rozpoloženie, či už minulosť alebo teraz. Spoznávať by si sa so ženou mal najprv cez spoločné záujmy. Až neskôr takéto "ťažké" témy. Na druhej strane dnes je kopec mladých buď na práškoch alebo po hospitalizácii. To je najmenej. Skôr si dnes ženy vyberajú, že čo im do budúcnosti dokážeš poskytnúť. Z toho invalidného asi nič moc, teda okrem toho ak nemáš nejaký koníček čo ta aj živí napríklad. Tým ťa nechcem nejak zhadzovat. Ale ako tu už bolo spomenuté, loviť v rovnakých vodách. Len ten čo prežil niečo podobné ťa dokáže pochopiť.
fernando: pokial si z toho vonku, tak sa nemusis obavat a povedat to mozes. este to mozes uhrat na velmi slusnu historku, ze ako si bol v totalnych srackach a dokazal si sa z nich dostat a dnes si silnejsi ako kedykolvek predtym. vela ludi sa v tazkych situaciach polozi, ale rozdiel je ci v tych sr*ckach zostanu cely zivot alebo sa z nich dostanu. ty patris medzi tych druhych. sam patrim medzi tych druhych, tiez som mal riadne depky a je to svinstvo. mam priatelku co tiez mala svoje problemy. obaja sme z toho vonku a fungujeme skvele. vela ludi k psychickym problemom stavia strasne divne. pritom je to to iste ako prekonat nejake silne infekcne ochorenie. no mal by si rovnake obavy, keby si pred 3 rokmi prekonal zltacku a bol 3x kvoli tomu v nemocnici?
to je taky problem lovit v tych istych vodach? su aj baby s takymito istymi problemami, aspon budete lepsie rozumiet jeden druhemu