Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadza ma?

Príspevok v téme: Podvadza ma?
EvaavE

môj manžel pracuje v zahraničí a mám veľké podozrenie že ma tam podvádza s nejakou inou. Keď je raz za čas doma tak sa ma ani nedotkne, nepobozká, nemilujeme sa už spolu akoby mu to nechýbalo a ja som odkázaná na masturbáciu a vibrátor.
Aj keď sme boli spolu v lete na dovolenke tak bol iný taký akoby mu vadilo že trávi čas so mnou a len sa pretvaruje.
Neviem či si mám nájsť milenca aby ma uspokojil alebo čo robiť?
Na otázky typu či má inú sa len pousmeje "v mojom veku" prosim ťa..
Práve v jeho veku majú často muži milenky...
Tak čo má robiť keď priznať sa nechce a zatlka len.

poradim38

Ernesto - nie nie to sa mylis, ja taka nie som, bezdovodne samozrejme.... ja som toto partnerovi ver ci never nikdy nikdy nespravila... vies preco? Lebo na to nemam dovod!!!! Ale kebyze ano a muz mi odpoveda vyhybavo a nie na rovinu a mam zly tusak tak by som to spravila, alebo radsej budes zit v klamstve, len aby si nedostal prezyvku stihacka??? Velmi sa mylis, tak sa takto na moju adresu nevyjadruj

Manzel433

Najhorsia vec v manzelstve je takato odluka kvoli peniazom. Treba sa bud uskromnit alebo vymysliet, ako odist niekam spolocne, ale rozhodne treba byt spolu, lebo aj poznam par chlapiv na tyzdnovkach a skoro kazdy si tam najde bokovku.

misionimposible

...no Evíku ...
... vyzera to tak, ze ta podvadza alebo ani nie len ta prestal milovat lebo dialkou ste sa oddzudzili navzajom a nepritahujes ho.. si stara pre neho ktovie..
Vibratorov si nakup viac ;-D

LvlDarkTrue

Môj názor je že ťa podvádza. Nesypme si piesok do očí. Ver intuícii a neklam samu seba. Stretol jednoducho niekoho s kým si viac rozumie. Niekoho kto mu dáva to čo mu vo vzťahu s tebou chýba. A zatĺkať bude. Vždy. Do poslednej chvíle. Takto to dneska funguje- málo financií (alebo vysoké nároky), muž dostane príležitosť vycestovať, odcudzia sa s manželkou a ďalší rozvod na svete. V podstate sa ešte divim, že ľudia sa dnes berú. Keď partnerské vzťahy sú tak prchavé. Česť výnimkám. Ale tie výnimky to už sú iný level..

Ernesto

prejdi mu mobil, pozri mu mail ... poradim38 dalsia postihnuta stihacka ... toto keby mi spravila frajerka tak je koniec - a to som ju nikdy nepodviedol

poradim38

Urcite si nehladaj milenca...... mne to pride tak ze tebe ide len o ten sex, ale to co sa realne deje s tvojim manzelom ta nezaujima...... zacni sa o to trochu zaujimat, prejdi mu mobil, pozri mail, spytaj sa ho na urcite otazky kde by mohol ostat v pomykove a urcite musis vediet kedy klame a kedy nie ked ste manzelia..... zijes s nim urcite nejaky ten piatok....... ja by som napriklad na svojom hned rozoznala kedy klame a kedy nie, aj v uplnej hovadine...... takze ak ste nieco co to spolu prezili tak to musis vediet aj ty........ otvor oci prosim ta, nepozeraj iba na svoje uspokojenie ale aj na neho, preco sa toto deje

Mrauka

Pokial si neplni manzelske povinnosti najdi si milenca, alebo poziadaj o rozvod. Funkcia manzelstva nie je naplnena a odopiera ti naplnit tvoje potreby. Zena sa nevydava preto, aby v manzelstve masturbovala a trpela.