Po akej dobe spolocneho chodenia je uz nato cas?

Príspevok v téme: Po akej dobe spolocneho chodenia je uz nato cas?
pravalaska

Po akej dobe spolocneho chodenia je podla vas uz vhodny cas s partnerom - partnerkou na prve milovanie - telesne oddanie sa jeden druhemu?
Viem ze niektori idu nato hned takzvany vasnivy sex kratko od zoznamenia a bud je to jednorazova zalezitost alebo z toho vznikne vztah. Ini nato idu na druhom rande, dalsi po dvoch tyzdnoch, ini do mesiaca skoncia v posteli, dalsi do troch mesiacoch, ini do pol roka a niektori do roka? A su aj taki co cakaju do svadby..
A co vy? Po akom case spolocneho randenia je podla vas najvhodnejsia doba? Kedy by ste do toho sli vy?
Len pre zaujimavost kedze tyzden chodim s jednym muzom a zaujima ma to. My sme to este nerobili.
dakujem

kacerdonald

prve, druhe, tretie rande, tam sa zaradis medzi lahku zensku co da kazdemu. A skoncila si u toho muza. Myslim ze sa na to treba pozriet z toho pohladu ako dlho sa poznate. Nikdy by som neliezla do postele s chlapom na prvych rande kebyze ho len tak kratko poznam. S mojim muzom sme sice skoncili v posteli na druhy den od kedy sme vyhlasili ze toto je zaciatok vztahu, ale von sme spolu chodili uz viac ako mesiac, a poznali sme sa dalsie 4 mesiace. Keby to bolo ale nase realne druhe stretko, nepoznali by sme sa, tak ani nahodou by to tak nedopadlo. Skus najprv cloveka trochu spoznat, mozno nebudes neskor sklamana ze ta odkopol. 2-3 stretnutia na to nestacia.

Ne098

Suhlasim s poradim38..
Isto by som do toho nesla po 2 rande. My sme a priatelom 3 mesiace a este stale sme to nemali. Skor som to nechcela, nechcem vyzerat ako tá čo dava hned. Teraz je to uz také že ked pride spravny cas tak to bude. Tipujem tak do mesiaca.

poradim38

Urcite nie tak skoro boze...... to si vas dievcata neviem predstavit, to sa ako zoznamite s muzom, 2x ho vidite a uz s nim skacete do postele??? Ved to robia vacsinou take zeny, radsej nenapisem ake lebo by sa ich tu vela vela urazilo......... ale tebe radim aby si urcite pockala, ved s nim si tyzden, to je totalne malo..... to este nemozes nazyvat vztah....... najprv sa spoznajte, ked na to pride tak ten sex bude a to je jedno kedy....... len ked sa snim vyspis o tyzden, nemozes cakat, ze budes mat romanticke intimne spojenie tiel....... to je uplne o niecom inom, takeho cloveka musis velmi milovat a aj on teba a musite si sediet po vsetkych strankach ze ani slova nepotrebujete...... to po tyzdni naozaj cakat nemozes