klimonorm 22r., menstruacia,osteopenia

Príspevok v téme: klimonorm 22r., menstruacia,osteopenia
nixi2

Dobry den.

Od marca do juna som nemala menstruaciu, potom mi pichli vyvolavacku, tak cca na 2 dni som mala veľmi slabu..hormony mam vraj ok, podľa sona zistila Dr. ze "nemam z coho a preco menstruaciu dostat"..bezne uz vraj neriesia ked zene meska ze horsi pripad je keby ju mam castejsie ALE kedze mam osteopeniu tak by chcela co najrýchlejšie tentp problem vyriesit aby mi to nepreslo az do osteoporozy kedze som tak mlada a nasadila klimonorm :( hovorila som ze nechcem ist do hormonov /brala som antiku 4 roky po vysadeni cca pol roka kramy hocijak ale potom asi rok pravidelne/ ze to az ako poslednu moznost ale potom ma dost vystrasila kvoli osteo a tak som suhlasila..napriek tomu ze som maa dost stresove obdobie plus som pribrala dost svalov ale aj tuku..bola som si ista ze tp mohlo ovplyvnit..

Dnes som bola po 2 rokoch opat na denzitometrii a vraj ziadnu osteopeniu nemam a ani som nemala? Takže som z toho uz fakt na nervy.
Roznyslam ze teda zmenim lekara ajtak som sa prestahovala do ineho mesta a bude mi jednoduchsie mat lekara tam.. ale teraz v utorok mam zacat brat novy balik klimonormu a rozmýšľam o vysadeni. Mozem ho prestat len tak brat? Nechcem uz totiz cakat kym sa dostanem k novej dr..radsej by som opat skusila gynex ako aj po vysadeni HAK a bola som ok..

Vdaka za pomoc