Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale som nešťastný

Príspevok v téme: Milujem ju ale som nešťastný
tasgtb

Ahoj povedzme že v tomto príspevku sa budem volať Peter
Mám za sebou niekoľko mesačné vzťahy a dokonca jeden ktorý trval rok, som mladý čiže ich nebolo nejak veľa
Pred 5 mesiacmi som sa dal do kopy s istou kamarátkou ktorú som vtedy nepoznal moc dlho, nebolo to nič ako "láska na prvý pohľad" proste sme si sadli
Po asi dvoch mesiacoch som začal cítiť že niečo nie je v poriadku, stále neviem či je to vo mne alebo v nej, možno v oboch ja neviem.
Keď to ešte nebolo vážne tak to bolo v pohode, hovorili sme si ako sa milujeme a iné klišé veci
No začala mi klamať, v tom koľko mala priateľov, povedala že žiadneho nemala ale bála sa čo jej na to poviem, a potom mi klamala v maličkostiach
Nedávno poslala môjmu kamarátovy svoje kozy a riť, čo ma celkom zasiahlo pretože by som si to o nej v živote nemyslel
No povedal som si že nie som malé decko a nebudem sa rozchádzať za takéto veci lebo že nie sme spolu len pár dní
Začal som mať ešte vačšiu depresiu ako celý svoj život pretože som sa cítil nejak odstrknutý
Strašne som sa v nej sklamal a nezostávalo mi naozaj nič iné ako v tom pokračovať
Jej kamarátka mi napísala že mala piatich chalanov, o ktorích ja vôbec neviem, prisahala mi že to nie je pravda no príde mi že jej len slepo dôverujem, možno je to tým že jej kamarátka jej závidí vzťah alebo fakt neviem.
Písal som si s jej jediným chalanom ktorého mala a on mi napísal že mu povedala že ju ničí milovať dvoch, znovu sa stslo to isté že mi povedala že to nie je pravda
Je to moja priatelka a mal by som jej veriť ale kvôli tomu všetkému mám strašný zmätok v hlave, hovorím si že jej proste chcú zle a nechce aby s niekym bola
Nedávno sme sa rozišli a ona zas poslala môjmu kamarátovy isté fotky, a napísala mu celkom dlhú až slohovú prácu o tom ako to nie je len jej vina že sme sa rozišli a ako som jej ublížil
Pri tom som jej vlastne nič nespravil vždy som sa snažil ísť dokonca príkladom ako sa ľudia maju chovať vo vzťahu, venoval som jej všetok svoj volný čas a ešte viac
Teraz sme kamaráti a stále neviem čo mám robiť
Byť zas s ňou? Nájsť si niekoho iného? Každý kto bol už vo vážnom vzťahu vie že to nie je také lahké
Asi som hlúpy že sa pýtam cudzích ľudí na internete, ale celkovo sa neviem komu zveriť.

Sloniecko

Kamarat, no na zaklade toho, ako pises ona je bud nevyspele decko, alebo je tupa, alebo nevie, co chce, ci vsetko dokopy. Neviem, kolko mate obaja rokov, ale moc vela asi nie. Ja som tiez mal jednu, s ktorou som bol len chvilu, ona si potajme pisala s inymi, posielala im svoje fotky. Aj mne klamala neustale, zrejme ma aj podviedla, to neviem naisto. Bola dost tupa, aj ked sme obaja mali uz 22-23, bola aj detinsky naivna. Tiez mala "najlepsiu" kamaratku, ktora jej zavidela a chcela nas rozdelit. Mne uz potom pretiekol pohar a po cca dvoch mesiacoch som ju poslal do "pip". Dobre ti radim, zabudni na nu, nema zmysel sa trapit, ona uz aj tak ma ineho. Bud rad, ze si sa jej zbavil.

poradim38

Kolko mate obaja rokov?? Ta tvoja ma 15?? Ved sa chova ako nejaka pobehlica co nevie co chce, ved to je nevyspele decko ktore nevie co od dobroty a upnula sa na teba, iba ta manipuluje, lebo nechce o teba prist, ja by som sa s takou rozisla hned, ved co mas z toho vztahu ked ta stale len klame a nakoniec zistis uplne nieco ine??? Hra sa na panenku mariu a pritom tam spi s dalsimi dvoma za tvojim chrbtom, posiela im fotky, akoze a miluje dvoch? A ona co je na hlavu padnuta?? Ona nemiluje aji teba a ani toho druheho ktoremu to tvrdi... nic si z toho nerob, je to nejaka pobehlica ktora sa snazi teraz tvrdit aka je svata a ako nikdy nikoho nemala, pritom si date pauzu a ona uz posiela nahotinky kade tade... este tvojim kamaratom.... to dievca ma vobec rozum?? Este povie ze to nie je pravda??? Ty musis byt naozaj naivny blbe*ek, prosim ta posli ju dokelu co najskor, toto dievca nie je pre teba vobec, pochybujem ze vobec pre niekoho.....

Lollka

Vyzeras byt slusny chlapec a zasluzis si lepsiu ako dievca co ti klame a posiela svoje prsniky tvojim ķamaratom. Niektorych chlapov pritahuju mrchy, neviem ci aj ty si ten typ ale zvaz ci s nou chces ist zase do vztahu a taketo veci zazivat pravidelne. Ci by ti nebolo lepsie keby si si nasiel mozno menej pekne, ale slusne dievca co ta bude mat rado, bude si ta vazit a prsia a zadok nebude posielat ci ukazovat na pockanie kde komu. Vztah s notorickym klamarom je dost problematicky, ked ti nieco hovori nikdy nevies ci hovori pravdu alebo klame. Neviem ci niekto vobec moze byt stastny vo vztahu s notorickym klamarom.