Ahojte,prispela som jednym prispevkom do temy niekoho ineho a teraz si zakladam radsej svoju,lebo mam pocit,ze je to asi na samostatnu kapitolu.
Ide o to,ze mam naozaj pocit,ze zeny,ktore maju ziadne alebo malo sexualnych skusenosti alebo su frigidne pripadne sa tak tvaria to maju omnoho lahsie co sa tyka trvaleho vztahu resp. manzelstva. Nevysli mi dva niekolkorocne vztahy a akosi zacinam mat pocit,ze ma to prestava bavit. Vzdy sa to zacalo pomaly kazit po tom ako som s dotycnym zacala sexualne zit.Preto by ma napr. zaujimali aj tieto otazky,lebo do buducna rozmyslam,ze sa s pripadnym dalsim partnerom vzhladom na pocet mojich doterajsich partnerov-2-vyspim az po svadbe a rozmyslam,ze ci vobec povedat,ci som s niekym spala.(Ja viem,niektori sa prv tvarite,ze to je v pohode,ked zena mala predtym jedneho,dvoch,ale ja neviem,ci podvedome aj tak uz som pre vas nieco menej). Zaujimalo by ma teda:
Viete rozoznat pri styku ci je zena panna?Ci to citit aj fyzicky? Ide aj o to,ze ked zena povedzme dlho nemala styk,tak sa jej vagina stiahne....ci to nie je podobne ako ked je zena panna,tak ma napadlo, ci sa to da zakamuflovat. Viete vycitit ked je zena velmi ludovo povedane "na sex" v zmysle,ze chce normalny trvaly vztah ale je na opacnom konci ako frigna zena,ze sex preziva velmi intenzivne a ma casto chut? Lebo ja som sa radsej na zaciatku vztahu tvarila,ze hned nepojdem do postele,tak som sa potlacala(zjavne ani to nepomohlo kedze vztahy nevysli zrovna az po tom ako sme spolu zacali sexualne zit) no po case sa to nedalo a normalne som si to uzivala ale mam pocit,ze to nie je dobre,ze by som mala byt ina po tychto nepodarenych vztahoch niekolkorocnych.
Ďakujem za odpoveď.