Frigidne zeny sa skor vydaju. Áno/Nie?

Príspevok v téme: Frigidne zeny sa skor vydaju. Áno/Nie?
moznomaybe

Ahojte,prispela som jednym prispevkom do temy niekoho ineho a teraz si zakladam radsej svoju,lebo mam pocit,ze je to asi na samostatnu kapitolu.

Ide o to,ze mam naozaj pocit,ze zeny,ktore maju ziadne alebo malo sexualnych skusenosti alebo su frigidne pripadne sa tak tvaria to maju omnoho lahsie co sa tyka trvaleho vztahu resp. manzelstva. Nevysli mi dva niekolkorocne vztahy a akosi zacinam mat pocit,ze ma to prestava bavit. Vzdy sa to zacalo pomaly kazit po tom ako som s dotycnym zacala sexualne zit.Preto by ma napr. zaujimali aj tieto otazky,lebo do buducna rozmyslam,ze sa s pripadnym dalsim partnerom vzhladom na pocet mojich doterajsich partnerov-2-vyspim az po svadbe a rozmyslam,ze ci vobec povedat,ci som s niekym spala.(Ja viem,niektori sa prv tvarite,ze to je v pohode,ked zena mala predtym jedneho,dvoch,ale ja neviem,ci podvedome aj tak uz som pre vas nieco menej). Zaujimalo by ma teda:

Viete rozoznat pri styku ci je zena panna?Ci to citit aj fyzicky? Ide aj o to,ze ked zena povedzme dlho nemala styk,tak sa jej vagina stiahne....ci to nie je podobne ako ked je zena panna,tak ma napadlo, ci sa to da zakamuflovat. Viete vycitit ked je zena velmi ludovo povedane "na sex" v zmysle,ze chce normalny trvaly vztah ale je na opacnom konci ako frigna zena,ze sex preziva velmi intenzivne a ma casto chut? Lebo ja som sa radsej na zaciatku vztahu tvarila,ze hned nepojdem do postele,tak som sa potlacala(zjavne ani to nepomohlo kedze vztahy nevysli zrovna az po tom ako sme spolu zacali sexualne zit) no po case sa to nedalo a normalne som si to uzivala ale mam pocit,ze to nie je dobre,ze by som mala byt ina po tychto nepodarenych vztahoch niekolkorocnych.

Ďakujem za odpoveď.

uuleuskauu

No tak to si mala dost smolu s tymi chlapmi, ze je to az zarazajuce, ze hoci si mala dva vztahy, obaja boli psych. pacientmi a napchavaní liekmi este. Kto sa dal na napchávanie sa psychiatrickymi liekmi a na uzívanie si invalideho dochodku, ci uz simulantsky... alebo si sám diagnostikuje kadejaké depresie a neexistujuce diagnozy, len aby mohol lieky zrat, ten nech si nehlada zivotnu partnerku medzi zdravymi, ale medzi chorymi. Tiez depresivnymi. Alebo medzi tymi simulantskymi, ktorym nic nie je, iba chcu invalidny doch. - istotu pravidelneho prijmu bez pohnutia prstom, bez práce, z lenivosti... Tak v tomto pripade oklamali tí chlapi teba. Zo zaciatku akoze ja nic, ja muzikant a po niekolkych mesiacoch/rokoch vztahu sa zrazu zacnu priznavat k psychiatrickym diagnozam/alebo vymyslenym diagnozam??? K napchavaniu sa akymisi podivnymi liekmi, ktore z nich robia polomrtve trosky?
Bola si oklamaná. A vies, ako je to neprijemne, ked niekto oklame teba. Preto ani ty neklam inych.
Ale suhlasim s nazorom podo mnou, ze ak ti nieco v tvojom vnutri nasepkava, ze by si mala s nasledujucim spat az po svadbe, tak to tak urob, len mu povedz, ze uz nie si panna, pokial by sa teda pýtal. Pokial ta bude lubit, tak ti to odsuhlasi, vysvetlis mu veci, dovody, preco to tak chces... pochopí. Dovtedy si premysli podrobne, co mu povies, ale vyhni sa klamstvu. Pripadne sa ho mozes uz na zaciatku vztahu spytat, ci neberie take lieky, ci bol niekedy na psychiatrii a ak ano, tak pre aky dovod. Intoxikacna psychoza z marihuany v puberte, pokial medzicasom s mariskou prestal, nie je dovod na rozchod, intoxikacna psychoza z extremne hypermobilne elonogovaneho creva nech by v dospelosti tiez nie je dovod na rozchod... lebo v prvom pripade staci prestat s mariskou a v druhom treba dodrziavat rady od gastroenterologa a zit podla nich a psychoza z intoxikacie sa uz nikdy nevrati, lebo uz nidky ziadna intoxikacia nebude... taka psychoza z intoxikacie moze postihnut aj toho psychicky najsilnejsieho a najzdravsieho cloveka, ale ked si pricinu intoxikacie zisti, ma to vyhrate. Dovodom na rozchod su halucinacie, hlasy, schizofrenia, depresia, ale hlavne BRANIE LIEKOV...) Preto sa treba spytat, aby si vedela, na com si.
Naozaj nie je dobre, ked si psychicky silna a zdrava sebavedoma a normalna zena najde chlapa - trosku, co berie take lieky. V chlapovi mas mat oporu, on ma byt tiez silny. Zober si, ze taky chlap typu liekova troska aky priklad by dal detom. Ze by si s takym chlapom mala napriklad syna a on by v puberte uz zacal chodit po psychiatroch a vymyslat si sam pre seba akesi kvazi depresie, socialne fobie a hocijake psychiatricke diagnozy, len aby mohol vo velkom hltat lieky? Aby chodil priapaty a tucny a otapeny, aby mu zlyhavala pamät a aby sa mu triasli ruky? A aby mu to bolo vsetko jedno? Lebo to tak videl od otca? Radsej prec od takeho chlapa. Lepsie je najst si chlapa vzdelaneho, co sportuje a zdravo zije a aj svojho syna by tym padom naviedol na tu spravnu cestu - na sport a zdravu stravu a vzdelanie a vsetko, co mu zabezpeci, aby bol zdravy a stastny. V zdravom tele zdravy duch. Od zdraveho rodica zdrave dieta a od choreho riziko...

suhlas

Ako hnev je celkom prirodzenou emociou, no nemusi sa premenit na agresivitu, ked k tomu nema zivnu podu v podobe strachu a obran. Ak mas k tomu odpor, tak hnev najskor ty sama potlacas a partner to bud vyjadruje alebo potlaca, co sa prejavuje ako agresivita ci pasivna agresivita.

Moznomaybe

Verit pocitom sa lahko povie ked ja ani casto neviem co ku komu citim.vztahy riesim na zaklade podobnosti nazorov,postojov,zaujmov,ale nejaky pocit,ze ci je to to prave s tym clovekom to neviem ako sa prejavuje.ani v beznych vztahoch nemam taky pocit,ani v rodine.

Moznomaybe

S tou agresiou a depresiou som to myslela tak,ze z tych muzov sa takyto vykluju napokon. Prv sa mi zdaju citlivi,mili a odrazu su pasivne agresivni alebo depresivni. Neviem,kde mam najst ine typy,ked vzdy taki idu ku mne aj po poslednom vztahu. Normalni nejavia zaujem.

suhlas

Nedivim sa tvojmu zaveru k akemu si dospela myslim si, ze celkom spravne. Preto by sex nemal byt v ziadnom inom nez v hlboko milujucom vztahu, lebo inak ti to moze riadne rozhadzat jak psychiku tak i telo. To, ze ti nieco napoveda ze az po svadbe, tak to jednoducho pocuvaj, lebo to ma po tom vsetkom celkom realne opodstatnenie a tvoje telo i srdce musia byt v sulade. Nie si jedina, ktora to tak vnima a to ani nemusis byt hlboko veriaca katolicka, staci, ze budes verit sebe a svojim pocitom, tym nic neskazis a ti nesprani sa aspon pretriedia.

Moznomaybe

Dakujem za nazory. Chapem,ze klamat nie je bohvieco,doteraz som vzdy hovorila pravdu,ale uz zacinam pochybovat,ci si aspon do istej miery nieco nevymysliet.A tie otazky ohladom predoslych partnerov prichadzaju postupne,urcite si nic nechcem zacinat s niekym,kto sa hned na toto zacne pytat. Mojou smolou je asi to,ze pritahujem prilis citlivych muzov a oni mna tiez,no po case je tam problem bud s pasivnou agresiou alebo depresiami,v zmysle psychiatrickych liekov,najprv sa to zda ok,po case to ok nie je pre mna. Nechapem preco az po case su uplne ini,preco klamu,ze su inymi ludmi.ja si vzdy poviem,co si myslim,ale uz neviem.....nevyplaca sa to velmi.

uuleuskauu

Aj ja som frigidna, ale nemala som nikdy vztah. Nehladam. Ked to pride, tak pride a ked nie, tak nie. Je mi to jedno.

Acaaa

Tak to sa teda mýliš. Dnes už je málo chalanov, ktorí chcú babu, ktorá mu nedá už po mesiaci .. ja som frigidná, dobre viem, o čom hovorím a chlap so mnou dlho nevydrží, a to mu pred vzťahom sama poviem, že ja hľadám vzťah bez sexu.

LogikaNepusti

A co tak ist do vztahu bez otazok typu: mal/a si uz sex? A kolkokrat? A ake polohy? Takze uz nie si panic/panna?
Nie je to jedno pokial si dvaja rozumeju a lubia sa? Načo cam to vlastne je ? Ked som ja sla do vztahu a terajsim tak som bola furt panna a on to nevedel, nepytal sa a som tomu rada. Tak isto ani ja neviem ci bol alebo nebol panic. Je mi to naozaj jedno.. v živote su dolezitejsie veci ako kolkokrat sme mali alebo nemali sex .. v podstate ja si to ani neviem predstavit ako sa to pytate. "Ahoj ja som jožka ... a inak už si mal sex?" To musi byt ohromna konverzacia..

uuleuskauu

moznomaybe Nema zmysel klamat. Kto lubi (ma rad), neklame. Kto klame, nenavidi. A je jedno, ci vo vztahoch muz - zena alebo ci v kamaratskych vztahoch.
Kto odhali, ze niekto, s kym sa casto stykal (kamos, kamoska...) bol chronicky klamar a intrigan a v klamani a intrigovani sa doslova vyzival a pravda z neho ani len naznakom nevyhrkla, ani z jeho slovnej a priamej komunikacie, ani z pisomnej... ten toho cloveka odkopne zo svojho zivota tak daleko, ze sa po nom nestihne ani zaprasit a nebude uz s klamarom stracat cas, ale pomysli si, nech si klamar hlada klamarskych kamaratov. A to bolo len o kamaratstvach nie to este o vztahoch.
Nema zmysel klamat a nema zmysel klamat v tak zavaznej veci ako minulost, pocet sex. partnerov, a tak. Do manzelstva ked uz nemozes ist cista z pohladu panenstva a poctivosti, tak tam chod cista aspon z pohladu pravdovravnosti, aj to ti pridava na hodnote a velmi. Nemas sa za co hanbit a nie je ta za co odsudzovat. Ver, ze chronicky klamar, ktory klame vzdy a vo vsetkom a kazdemu a este aj intriguje - nie z nenavisti, nie z pomstvy, ale proste len za ucelom dosiahnutia svojich (financnych a inych) cielov, pricom oklamani ludia su mu ukradnuti a obete jeho intrig tiez, je omnoho horsi clovek ako mladucka dievcina, ktora sa v navale velkej vasne a zalubenosti vyspala so svojim prvym partnerom a z nejakeho dovodu potom vztah stroskotal, druhy tiez a teraz hlada tretieho. Ja ti zelam, bud pravdovravna a do tretice vsetko dobre. Maj sa krásne.