Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spolužiak

Príspevok v téme: Spolužiak
Emmka0002

Dobrý deň chcela by som sa poradiť. Som prváčka na strednej páči sa mi jeden spolužiak. On je bratranec mojej kamarátky ktorá s nami tiež chodí do triedy. Poznám sa s ním už dlhšie ale predtým sme sa až tak nebavili iba teraz sme sa začali tak viac baviť a dosť sa podpichujeme, robíme si zle (zo srandy samozrejme) a môjmu druhému spolužiakovi a dlhoročnému kamarátovi povedal že ma má rád. Asi dvakrát som ho prichitila ako sa na mňa pozerá ale na druhej strane predo mnou hovorí že je pekná jedna spolužiačka a bude s ňou na nemčine sedieť a potom sa o nej hádame atď. Neviem či to myslí vážne alebo iba chce aby som žiarlila? Má zmysel sa o niečo pokúsiť alebo ho radšej nechať tak?

uuleuskauu

Daj tomu volny priebeh, asi to chce trochu viac casu. Ale nemalo by to byt u teba celkom bez sance. U nas v skole jeden spoluziak basnil o chudej, ale velmi ceckatej brunetke s tmavou, az ciganskou pokozkou a s totalne plochou ritou (ona bola krestanka, on ateista) ...nikdy s nou nic nemal, namiesto toho od prvaku az do konca stvrtej chodil s plochou takmer bez prs a stehnovou a ritovou blondinkou (ona bola ateistka tiez ako on) a ta mala uplne bledu pokozku zase, absolutne nemali nic spolocne vyzorovo tie dve baby, uplne protiklady. Ta baba a ten chalan si sadli povahou a nazormi a on odkedy s nou zacal nieco mat, tak potom uz nebasnil o hentej... ta by mu aj tak pred svadbou nedala. A ta druha bola v podstate tiez pekna kocka. A chlapcovi sa mozu lubit aj dve baby naraz, aj tri, on sa zacne zaujimat o tu, s ktorou si najlepsie rozumie. Zisti si, aku hudbu pocuva, ake programy ma rad, ake zanre filmov, co ho bavi, ake ma zaluby, skus ho nejak spoznat, poytat sa, potom zistis, ci by ste si sadli aj do povahy alebo je to len o vzhlade. Lebo vztah zalozeny iba na vzhlade a sexe s odlisnymi nazormi a povahami asi nema velmi dlhu buducnost. u