vcera som si nechtiac zaskrabla do materskeho znamienka. nekrvacalo len ma to zabolelo. dnes som sa pozrela do zrkadla a vsimla som si ze sa mi asi 2x zvacsilo. a to z jedneho dna na druhy. zajtra mam ist na dovolenku na tyzden, myslite ze by som ju mala zrusit koli znamienku a ist k doktorovi alebo to tyzden pocka?
znamienko
No uz jak ty myslis. Opytaj sa aspon v lekarni, co na to mozes dat, ved oni sa tam tiez vyznaju, a uzi si pekne svojej dovolenky, ja by som ju urcite nerusila.
na leukoplast som alergicka...ale skocim do lekarne po daco na prelepenie.. dik
ja som zistila ze sa mi zvacsilo znamienko az sa zobudila a vstavam dost neskoro cize keby ze idem k lekarke tak si to nmusim naplanovat o den skor a vcera mi nic nebolo
Nie opalovaci krem, myslela som niecim to zakryt, aby ti na to nepieklo slnka, prelep si to v kazdom pripade leukoplastom
No tak potom si ale sama na vine, ked si tam nesla, myslim ze by bolo rozumnejsie ist k lekarovi ako rusit dovolenku, co ty na to?
a co by som si an to mala dat aby som to nevystavovala slnku? staci opalovaci krem?
no neviem skade si ale tu u nas musis k lekarovi hned rano ist si po poradove cislo a to som uz zmeskala
No ja by som urcita este skocila dnes ku lekarovi, len nech sa na to pozrie, a hlavne si na to nieco daj na tej dovolenke. Nevystavuj to slnku.