znamienko

Príspevok v téme: znamienko
valery

vcera som si nechtiac zaskrabla do materskeho znamienka. nekrvacalo len ma to zabolelo. dnes som sa pozrela do zrkadla a vsimla som si ze sa mi asi 2x zvacsilo. a to z jedneho dna na druhy. zajtra mam ist na dovolenku na tyzden, myslite ze by som ju mala zrusit koli znamienku a ist k doktorovi alebo to tyzden pocka?

adi

No uz jak ty myslis. Opytaj sa aspon v lekarni, co na to mozes dat, ved oni sa tam tiez vyznaju, a uzi si pekne svojej dovolenky, ja by som ju urcite nerusila.

valery

ja som zistila ze sa mi zvacsilo znamienko az sa zobudila a vstavam dost neskoro cize keby ze idem k lekarke tak si to nmusim naplanovat o den skor a vcera mi nic nebolo

adi

Nie opalovaci krem, myslela som niecim to zakryt, aby ti na to nepieklo slnka, prelep si to v kazdom pripade leukoplastom

adi

No tak potom si ale sama na vine, ked si tam nesla, myslim ze by bolo rozumnejsie ist k lekarovi ako rusit dovolenku, co ty na to?

adi

No ja by som urcita este skocila dnes ku lekarovi, len nech sa na to pozrie, a hlavne si na to nieco daj na tej dovolenke. Nevystavuj to slnku.