Magnetická rezonancia by mohla pomáhať liečiť rakovinu

Táto diskusia patrí k článku: Magnetická rezonancia by mohla pomáhať liečiť rakovinu
Magnetická rezonancia by mohla pomáhať liečiť rakovinu

Vedci otestovali metódu, pri ktorej s pomocou medicínskeho prístroja nasmerovali špeciálne liečivo k ťažko dostupným rakovinovým bunkám.BRATISLAVA 22. augusta (ZDRAVIE.sk cez WEBNOVINY) – Magnetická rezonancia by mohla pomáhať pri liečbe rakoviny. Tím vedcov z univerzity v anglickom Sheffielde úspešne otestoval metódu, pri ...

messande

Som z Messande z Andorry, som tu, aby som svedčil o tom, ako som bol vyliečený z Colonu
a rakoviny konečníka.
Môžem povedať trochu o dr sagbo dibu, už mnoho rokov žijem s rakovinou hrubého čreva a konečníka, dvakrát prešiel pod nože a stále pretrváva. Som sa pustil do vyhľadávania na internete pre možné vyliečenie vypuknutia a šťastie, že som stretol dr diba bylinný lekár, ktorý ma assassured on má liečbu.
Aj keď nie som veriaci bylinky alebo voodoo som sa pokúsil. poslal mi kvapalný bylinný liek a používal som ho 30 dní. cítil som sa trochu silný, šiel som k lekárovi na test a bol som testovaný a certifikovaný čistý a negatívny na hrubé črevo a rakovinu konečníka. Som 52 rokov a silná vďaka dr sagbo diba. Teraz ho kontaktujte a uložte ho.
Jeho e-mail: drsagbo6088@gmail.com. Whatsapp: +2347019642881