Ahojte.
Som študentka na vš,mám pred sebou posledný rok štúdia (24r.) Bývam s priateľom (30r.) a jeho rodinou už asi 2,5roka. Veľa x som načrtla tému - samostatné bývanie. Odpoved je stále že je to finančne náročné. Áno nezarábam veľa, brigádujem, ale bola by som ochotná si dať individuálny plán na posledný rok a zamestnať sa na tpp. A podniknúť nejaké prvé kroky čo sa týka bývania. Aspoň aby sme si to skúsili. Nejaký podnájom maličký na zaciatok. Priateľ o tom nechce počuť,aj keď priznal,že má chápe, že tu nemáme súkromie. Niekedy som psychicky na dne, som tu zamknutá v jednej izbe nič mi tu nepatrí. Snažím sa venovať svojim aktivitám a nemyslieť nato avšak zaráža má to,že priateľ 30rocny stále nie a nie odísť z domu od mamy. O svokre by som mohla pisat romány. Takých prípadov tu už bolo že ? :) Neustále má ohovára a osočuje,preháňa a vymýšľa si. Idem len na wc a už vola susede aká som zla,a drza atd. Perličkou je priateľov vzťah so sestrou. Priateľ totiž nemal nikdy frajerku. Ja som jeho prvá. A doteraz mal so sestrou veľké puto. Boli spolu 24hod denne avšak prišla som ja a zrazu sa jej prestal toľko venovať. Tak isto má ohovara pred každým že je pri mne pod papucou a podobne. A využíva ho,denne mu vola 20x s každou somarinou. A vyjadrila sa že ona nemá kamošky iba svojho bračeka. Poraďte. Je toto nevyriešiteľna situácia ? Budem pre tieto dve ženy jeho života už navždy sokynou? Ďakujem
Ženy jeho života
tiez by som s takym muzom neostala a uz vobec nerozmyslala o rodine. Nie je samostatny a nikdy nebol, vyzera tak ze ani sam iniciativne samostatny byt nechce. Cely zivot budes mat jeho matku a sestru za zadkom a budes riesit podobne veci co riesis teraz. Rozmyslela by som si taky zivot. Ony dve budu vzdy prednejsie v takomto vztahu. Uprednosti ich pri kazdej prilezitosti pred tebou.
Musim ta sklamat ale tak skoro sa neodstahuje.... to je jasny mamickar ktory ma iba vyhovorky ako sa vsetko neda, lebo pri mamicke je mu najlepsie, este naviac ak ma taky vztah so sestrou, ja byt tebou by som toto nezvladla, ja by som od takeho odisla co najdalej..... daj mu pekne ultimatum a povedz mu ze s nim neostanes ked sa neprestahujete...... bud razna, trvaj si na tom, uvidis ako sa zachova.....a nie, nie je to blbe
Treba ísť kratšou cestou od neho a jeho rodiny iné si nezáslužia ked nechceš trpieť
Ak sa do 30tky neodstahoval a ani nechce, tak je to jasne. Nohy na plecia. Inak podla mna najst si pracu na posledny rok studia je hovadina. Rok +- nikoho nezabije, ale ak nezvladnes studium tak to bude naprd. Podla mna velke riziko pre nic.