Ženy jeho života

Príspevok v téme: Ženy jeho života
Aneta24

Ahojte.
Som študentka na vš,mám pred sebou posledný rok štúdia (24r.) Bývam s priateľom (30r.) a jeho rodinou už asi 2,5roka. Veľa x som načrtla tému - samostatné bývanie. Odpoved je stále že je to finančne náročné. Áno nezarábam veľa, brigádujem, ale bola by som ochotná si dať individuálny plán na posledný rok a zamestnať sa na tpp. A podniknúť nejaké prvé kroky čo sa týka bývania. Aspoň aby sme si to skúsili. Nejaký podnájom maličký na zaciatok. Priateľ o tom nechce počuť,aj keď priznal,že má chápe, že tu nemáme súkromie. Niekedy som psychicky na dne, som tu zamknutá v jednej izbe nič mi tu nepatrí. Snažím sa venovať svojim aktivitám a nemyslieť nato avšak zaráža má to,že priateľ 30rocny stále nie a nie odísť z domu od mamy. O svokre by som mohla pisat romány. Takých prípadov tu už bolo že ? :) Neustále má ohovára a osočuje,preháňa a vymýšľa si. Idem len na wc a už vola susede aká som zla,a drza atd. Perličkou je priateľov vzťah so sestrou. Priateľ totiž nemal nikdy frajerku. Ja som jeho prvá. A doteraz mal so sestrou veľké puto. Boli spolu 24hod denne avšak prišla som ja a zrazu sa jej prestal toľko venovať. Tak isto má ohovara pred každým že je pri mne pod papucou a podobne. A využíva ho,denne mu vola 20x s každou somarinou. A vyjadrila sa že ona nemá kamošky iba svojho bračeka. Poraďte. Je toto nevyriešiteľna situácia ? Budem pre tieto dve ženy jeho života už navždy sokynou? Ďakujem

Aneta24

Nebývam s rodicmi z dôvodu, že priateľ trval na tom,aby sme spolu bývali a on to aj inicioval. A ja som súhlasila , prvý rok bol perfektný. Avšak neviem či vrátenie sa k rodicom (mojim) nebude vo vzťahu krok späť. Keďže sme už zvyknutí žiť spolu.

ffsdfd

a prečo nebyvaš aspon so svojimi rodičmi,alebo niesi na intraku?ono to že si to nechaš a trpiš to je tvoja chyba...možno ta to vyjde lacno to byvanie s partnerom ale nestoji zto za tie nervy...utekaj hoc aj sama čo najskor...nechapem načo sa nechavaš ničiť

Matyo

Jeho matka a sestra majú s ním asi až príliš nezdravé vzťahy, kde si matka pravdepodobne nahrádza nefungujúci partnerský vzťah a sestra absenciu kamarátov a možno tiež partnerského vzťahu. Pre teba bude najlepšie odísť z ich domu a potom počkať či sa chalan spamätá a pristúpi na samostatné bývanie alebo to ukončiť. Ak by si tam s nimi zostala žiť natrvalo, tak ťa tie dve ženy dennodennou šikanou a urážkami psychicky zničia a tvoj frajer, podľa toho čo píšeš, nevyzerá na to, že by sa ťa bol schopný zastať...

Pilcuk

Aneta24, to je taký problém vydržať ten rok a potom sa zamestnať niekde, kde by si mohla byť aj lepšie platovo ohodnotená ? Tvoj partner narozdiel od teba rozmýšľa a je si vedomý toho, že by nezvládol platiť nejakú hypotéku len z jedného platu, pričom ty by si zrejme toho veľa nezarobila, ak vôbec a teda všetko by musel ťahať on, len aby mala milostivá dom či byt pre seba. Zrejme sa ti zachcelo rozkazovať si, chodiť si kam sa ti zachce, bez toho, aby si sa niekomu spovedala, no to je u priateľovej rodiny zatiaľ nemožné.

Lollka

Ja to poradim to iste, si este mlada, najdi si lepsieho. A chod byvat na internat alebo si prenajmi 1 izbu. Mala som mamickinho maznacika a je to peklo. Nikdy sa nezmeni, ani ked bude mat 50.

Ernesto

Anetka, daj si poradit od vsetkych a UTEKAJ odtial prec. Byvas tam 2,5 roka, ved to je na hlavu. Chod byvat k svojim, na internat alebo chod so spoluziackami / kamoskami ci dokonca cudzimi ludmi na byt a plat si iba jednu izbu.

Preco ti ja i vsteci ostatni radime utekat? Lebo problem nie je v spolocnom byvani, ani v matke ani v sestre. Problem je v tom tvojom trubirohovi a to hned dva. Nechce sa mu odstahovat a to najhorsie: ze sa ta nezastane. Mne by matka ci sestra raz usta otvorili na frajerku a uz by sme doma nebyvali ... a tak rozmysla kazdy normalny chlap.

Najdi si normalneho kym si mlada a utekaj prec cim skor tym lepsie.

matthiola

Anet. Aby to nedopadlo tak, že individuálne štúdium nezvládneš, vykašleš sa na to lebo peniaze a práca sú prednejšie a nakoniec zistíš, že ten tvoj ťa len vždy sklame, nepodrží, nedajbože ťa nabúcha a potom sa vrátite k rodičom a si môžeš trieskať hlavu o stenu a počúvať priblblú svokru a jeho milú sestričku. Ja by som sa na tvojom mieste na neho už vykašlala

Aneta24

Nie ja ani niesom samostatná, ale ako som písala som študentka a nemám dostatok financií aby som si zabezpečila samostatne bývanie. Ale rozprávam sa o tom s priateľom a chcem to riešiť a ako som aj písala vyššie som ochotná si dať individuálny plán posledný rok na vysokej škole a zamestnať sa na tpp,aby tých financií bolo viac ako teraz keďže ešte stále brigadujem. Ale očakávam aj od neho nejakú snahu. Keby mal aspoň nejaké plany so mnou, napr o dva roky pôjdeme niekde samostatne žiť. Ale žiadne plany nie sú. Stále plánujem len ja.

matthiola

ono by nebolo na tom nic zle kebyze byvate u jeho rodicov a klapalo by to. Blbe je to ze jeho matka ta nemusi a on to neriesi. Byvam u priatela a jeho rodicov. Vychadzame skvelo. Obaja prsipievame, mame navarene - lebo ju to strasne bavi pre nas varit :) Aj perie, zehli, samozrejme jej pomozem vzdy ked mozem. Ak by zacala nieco proti mne mat, priatel by to riesil. Povedal mi, keby len zacitil nieco negativne hned by sme odisli. Nikdy nedovoli mame aby sa do nas miesala. Nikdy sme si s jeho mamou nepovedali kriveho slova. Vzdy som ku nej slusna a jednam s nou s uctou. Vzdy som si taky vztah priala s mojou mamou. S mojou mamou sa nikdy nedalo. Vzdy vo mne videla len zle, nikdy som jej nebola dost dobra. Jej sebestrednost a narcizmus ma nicil a znicil by ma postupne. Jeho mama je opak. Akoby vycitila, ze som to doma mala na p***...Vzdy ma chvali aj ked tam nie som. Vzdy vo mne vidi to dobre.. Aj ked som mala zo zaciatku este nejake problemy dost vazne ktore si vsimla aj ona, neodsudila ma, naopak bola mi oporou a verila mi. Ach, slzicka mi vysla :) Nikdy mi to nevycitala a nikdy ani nehuckala jej syna mojho priatela proti mne a
mohla mala aj dovod vyzeralo to so mnou zle...
Proste maximalna moralka a slusnost. Ideal. takze nemusi to byt vzdy zle :)
Ale tvoj priatel sa ta nezastane, je slaboch. Nenut ho. Urob tak ako ty citis. Vrat sa domov kym nedostudujes. Ako ti pisali nizsie, furt budes mat tie dve strigy za zadkom aj ked ho donutis sa s tebou odstahoavt...

Evita1

Ale ani ty nie si samostatna. To si odkial zobrala, ze musis byvat u neho? Preco si ty neriesis svoje vlastne byvanie? Nehnevaj sa, ale pripadas mi dost pochybne.