Ahojte, mam taky problém ze sa cítim hrozne previnilo... S priateľom mame vzťah na diaľku a keď som s nim tak sa mi vôbec nevenuje proste nikdy nie sme sami. A mne to už dosť vadí a už som mu niekoľkokrát povedala ze ma to trápi no on sa stále vyhovára na pracovnú vyťaženosť a ze chce byť aj so mnou aj s ostatními. A tak to stále vedie ku hadkam a pri ktorých je miestami arogantný. A presne kvôli týmto dôvodom som sa rozhodla si založiť na zoznamke účet. Mala som ho možno hodinu a natrafila som na v celku fajn chalana ale nepísali sme si dlho pretože som zistila ze sa pozná s mojim priateľom. A preto ma prepadol pocit viny a zrušila som cely účet aj všetko prerušila som kontakt s dotycnim a moja otázka je ci to mam povedať priateľov alebo nie?
Pocit vyni
Previnilo sa cítiť nemusíš, nejedná sa o tzv. hriech, mňa by skôr zaujímalo, čo konkrétne robíte s priateľom, ked ste spolu???!
Vzhladom na Tvoj pravopis som toho nazoru, ze pocit vyni mas mat naozaj preco, ale priatel nie je ten spravny dovod.
Nehovor mu to, ale tiez odporucam dat priatelovi ultimatum lebo v tomto vztahu sa necitis stastna. Nedivim sa ti ze ti to vadi mne by tiez vadilo. Pocit viny mat nemusis, vsak sa nic nestalo, k nicomu nedoslo.
A to akoze preco si si kvoli tomu musela zalozit profil na zoznamke? To nie je jednoduchsie ist za priatelom a povedat mu ze trvas na tom aby ste travili cas o samote a ak sa to nezmeni tak dovidenia?? Tak sa to po novom robi ze ked nie je zena vo vztahu stastna tak si vytvara profily na zoznamkach a vypisuje inym chlapom??? Co si tym akoze chcela dokazat??