Ahojte zienky, kedysi som prispela do fora o ockovacej latke Strovac (moj prispevok bol vtedy prva internetova zmienka o nom na slovenskom webe).
Chcem vas dnes informovat o dalsom ockovani, ktore uplne zmenilo moj zivot.
Zaciatkom februara 2018 som sa dala v Rakusku ockovat ockovacou latkou Gynatren. Gynatren obsahuje oslabene kmene laktobacilov, ktore zodpovedaju za zdravu floru posvy. Strovac bola sice fajn vec, ale ja okrem zapalov mocoveho mechura trpievam aj zapalmi vulvy, striedavo vaginoza, mykoza, nedefinovatelne zapaly vyzerajuce skor ako alergicka reakcia, po sexe s novym stalym partnerom som sa psychicky pripravovala na maraton problemov, ktore odzneli az po istom case (polrok az rok, kym si telo zvyklo). Problemy som mavala pravidelne aj bez sexualneho styku, bazeny, termalne kupele a sauny boli pre mna absolutne tabu. Nesmela som pouzivat tampony, kondomy, vysadila antikoncepciu, dodrziavala vsetky zasady na ozdravenie flory, platila si sukromnych lekarov, brala urovaxom, kazdy den laktobacilove cipky a laktobacilove maste, nosila bavlnene gatky, skusala enzymoterapiu, d-manozu, aloe vera, posilnovanie imunity a kopec inych veci a nic nepomahalo. Skratka tazky pripad precitliveny tam dolu na vsetko. Samozrejme som dookola aj s partnermi podstupovala testy pohl. chorob, stery, vsetko bolo v norme.
Pre Gynatren som sa rozhodla uz davnejsie, bohuzial madarsky vyrobca predal patent nemeckemu koncernu Bayern a ten tento stiahol na asi 2 roky z trhu. Ako moj novy rakusky gynekolog (od 2015 dookola vyhlasovany v za najlepsieho vo Viedni, predtym, nez si otvoril prax sa pracoval vo vyskume DNA v ramci prevencie rakoviny pohl. organov a prsnika v AKH) povedal: "Koncernom je jedno, ze zeny trpia, aj ked im vedia pomoct." Tvrdil, ze s Gynatrenom mal uzasne vysledky a na nemecky hovoriacich forach to tvrdili zeny tiez. Teraz je konecme opat na trhu a dala som sa naockovat aj ja, strateny pripad.
Gynatren sa podava v 3 injekciach s odstupom 2 tyzdnov, kazda ma stala 60€. Preockuva sa raz rocne.
Vela cestujem a mam rozne ockovania, ale Gynatren som znasala najhorsie. Strasne ma bolelo rameno skoro tyzden. Nastastie som si vybrala lave ;) . Asi 2-3 tyzdne po mojej 3. injekcii som pred menzesom (ako takmer vzdy, kedze stupa cukor v krvi a sliznici a kvasinky sa zivia cukrom) dostala opat mykozu a bola teda poriadne sklamana. Myslela som, ze som vyhodila 180€ von oknom. Lenze: uz mame september a odvtedy som nemala ziadnu novu infekciu akehokolvek druhu! A to mam noveho partnera a dovolila som si skusit hardcore test na samej sebe. Vysledok je: chodim do kupelov, saun a plavarni, som tam cele dni, neprezliekam si plavky za suche, jeden den mi bolo aj dost chladno a myslela som si, ze toto uz moj mechur urcite neda. A dal. Nielen to. Pohlavny styk mavam pred kupelmi, po kupeloch, znesiem kondomy, dokonca uz aj vrubkovane, znesiem spermie mojho noveho priatela (predtym to palilo ako v pekle), mame sex velmi casto a dlho a dookola, nebeham zufalo okamzite na wc vycikat sa, nedavam pozor ci pijem hektolitre vody (vela cestujeme a obcas mi pitny rezim ujde), casto kvoli cestovaniu malo spime a moj organizmus je unaveny a nic. Zo zaciatku, ako som zacala s pohlavnym stykom, som sa stale kontrolovala. Raz som mala pocit, ze mozno zacina svrbenie (ale asi len v mojej hlave) a 2 dni som si dala laktobacilove cipky a sledovala ci sa tkanivo v posve zacina menit a zacne zapal. Nemenilo. Potom som prestala aj s cipkami. Nie je mi nic. Som zdrava...boze...po 10 rokoch zufalstva mozem povedat, ze som zdrava
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.