Zúžená predkožka - ako postupovať?

Príspevok v téme: Zúžená predkožka - ako postupovať?
azgez

Dobrý deň,mám 14 rokov a asi pred rokom sa mi na žaludi začali robiť biele vyrášky,vtedy som to namáčal do kamiloveho čaju ale stale to bolo horsie a nakoniec mi vyrášky zmizli ale strašne som mal úzku predkožku,až moc úzku,nechal som to na čas,teraz po roku a dačo mám akokeby normalnú predkožku ak mám penis v normálnom stave,bez bolesti si viem natiahnúť až celkom dole ale ak sa mi postaví (napr. ráno) tak tiež to viem natiahnuť ale cítim že tá predkožka je proste úzka a ked mi stojí penis a mám predkožku celkom natiahnutú tak to trocha bolí a cítim že to je proste úzke,mám aj cukrovku a čítal som že u nich je to bežnejšie,nejaké rady prosím ako postupovať ? Obriezku by som nechal až na poslednú možnosť,bol by som rád keby mi pomôžu nejaké iné metódy.Ďakujem za komenty :-)

azgez

No bude to ťažké keďže predkožka je úzka len keď mi penis stoji ale skusim to a ked to nepomoze tak pojdem na tu obriezku...ta obriezka ma aj nejake nevyhody ?

rajcinovapolevka

1. napusti si vanu plnu horucej vody
2. ponor sa do vody a ponatahuj si ho,skusaj predkozku pretiahnut, pohon si tak normalne
3.opakuj každy den
4. profit

mate59

Ak ju stiahneš a ťahá ťa to, skús ju nosiť stiahnutú aj v nestoporenom stave.Použi detský olej,aby si nemal suchý žaluď.Myslím, že obriezka ti nehrozí sťahovaním ju uvoľníš.