Ahojte, prosim o radu, lebo uz fakt neviem ako sa zachovat. S urcitym % posmesnych a urazlivych komentov pocitam. Ale tym, ktory budu mat snahu mi uprimne poradit a pomoct, dakuje
Mam vztahovy problem, alebo nevztahovy, lebo toto uz davno vztah nie je. Mala som milenca, nezavazny sex, ktory prerastol do obojstrannej lasky, priatelstva a skoncil. Trval takmer rok a takmer rok uz netrva. Neskoncili sme to v zlom, sme dospely ludia a obidvaja sme usudili, ze to takto bude lepsie. Pocas tej doby sme boli sporadicky v kontakte, vzdy mila komunikacia. Absolvovali sme aj zopar stretnuti, kde fungovala chemia, nic sme spolu nemali, ale dotycny sa ma velmi casto nahodne dotyka, vzdy ocervenie a je skratka v rozpakoch. Ano, viem, nemusi to nic znamenat. Teraz sme zacali intenzivnejsie komunikovat na kamaratskej urovni a sem tam mala nasa komunikacia drazdivy podton. Rozvyjali sme ho obaja. Problem je ten, ze vzdy po dni takejto intenzivnej komunikacie sa stiahne a voli extremne neutralny ton. Ja ho nechcem uhanat. Ale mam zaujem ho ziskat, ale takto to je velmi narocne. Aku taktiku zvolit? Poznam ho, musi to byt nieco nenapadne a nenasilne. Ako na muza, ktory vas chce, ale hlava mu pravdepodobne hovori nie?
Akú taktiku zvolit? Ako získať muža?
Nikdy nepochopím ženy. Na jednej strane sa namotajú na muža s ktorým majú IBA sex a stále mu budú dávať ďalšie a ďalšie šance. Potom stretnú ďalšieho a pri ňom objavia svoje druhé panenstvo a celý rok to budú naťahovať - lebo zrazu je to hriech. Prečo ja vždy patrím iba do tej druhej skupiny?
Lahostajna mu nie som, to urcite nie. Vzdy je ochotny mi pomoct, komunikuje milo. A hlavne, ked sa stretneme je to vidno. Zaujima sa a je tak milo roztrzity. To zena vyciti, aj ked mozno si niektore veci namyslam a ocervenie nie od lasky ale z toho ze mu je teplo :-) Ja uz ozaj neviem a asi tomu necham volny priebeh. Sice to zas bude trvat dalsie mesiace, ale co uz. Nic ine mi asi nezostava. Necham ho teraz tak, snad sa ozve a rozhybe, ak nie, tak s tym uz ja nic neurobim
A ked si mu navrhla aby ste sa stretli nemysel si hned, ze chces len sex a nic ine? Napis mu, ze ta nieco trapi a ze sa s nim chces porozpravat... ved ste kamosi? ak s tebou nechce byt kamos su len 2 moznosti: bud je zalubeny a chce na teba zabudnut, lebo si mysli, ze to nema zmysel alebo si mu lahostajna aj ako clovek a o kamaratstvo nestoji. Sama musis vediet ktora je vasa situacia ;)
Prežila som takmer identicky to, čo ty. Ešte aj popis dotyčného dosť sedí ;). U nás to začalo intímnosťami, ale ten dotyčný sa začal chovať tak, akoby bol dosť veľmi zaľúbený. Keď som si myslela, že to je už uňho na spadnutie, na moje prekvapenie, to on ukončil.
Dlho som si myslela, že že sa bál citov, až neskôr som pochopila, že tie jeho city vôbec neboli láska. Lebo muž, ktorý naozaj miluje, ten s tou ženou chce práveže byť. Neviem, či aj u teba to nakoniec bude takto, ale na také dôvody, že chlap niečo ukončí, lebo sa bojí svojich citov, na to už neverím :)
Len tak som mu navrhla, ci sa nestretneme. Ze som ho dlho nevidela. Reagoval, ze v tom nevidi vyznam
ako si ho zavolala, ako si nazvala to stretnutie? vidis, tusila si, ze odmietne a nechce, skor ci neskor by to ktomu spelo, aspon nebudes marnit cas.
Máš ústa, či nie ? Ked tvrdíš, že má o teba záujem, tak by si nemala mať problém spýtať sa jeho, či ma záujem ísť s tebou znovu do vzťahu. Rozťahovať nohy ženy problém nemajú, no ked sa majú niečo spýtať muža, tak majú naložené a ešte tvrdia, akí majú byť muži odvážni, priebojní atd., ale ženy so všetkým čakajú na mužov.
Tak a mame to uz za sebou, navrhla som stretnutie. Odmietol. Takze tuto kapitolu uzatvaram, aj ked ma to dost zaskocilo. Dakujem za precitanie a rady. Bolo to rychle
Myslim ze pri vasej historii mate hru dobijania uz za sebou. A ze muz ma byt iniciativnejsi, ano, mozno ano. Ale keby sme my zeny vzdy mali cakat na tu iniciativu tak asi skor zosedivieme :D Neries taketo hluposti. Ja osobne som nikdy nebola ochotna hrat hru. Bud chce alebo nechce. Ak chlap vaha a nie je si isty, tak nech si to najprv da na svojej strane do poriadku.
hlavne nechystať doma žiadne taktiky a byť prirodzená