Akú taktiku zvolit? Ako získať muža?

Príspevok v téme: Akú taktiku zvolit? Ako získať muža?
Zmatena2t

Ahojte, prosim o radu, lebo uz fakt neviem ako sa zachovat. S urcitym % posmesnych a urazlivych komentov pocitam. Ale tym, ktory budu mat snahu mi uprimne poradit a pomoct, dakuje
Mam vztahovy problem, alebo nevztahovy, lebo toto uz davno vztah nie je. Mala som milenca, nezavazny sex, ktory prerastol do obojstrannej lasky, priatelstva a skoncil. Trval takmer rok a takmer rok uz netrva. Neskoncili sme to v zlom, sme dospely ludia a obidvaja sme usudili, ze to takto bude lepsie. Pocas tej doby sme boli sporadicky v kontakte, vzdy mila komunikacia. Absolvovali sme aj zopar stretnuti, kde fungovala chemia, nic sme spolu nemali, ale dotycny sa ma velmi casto nahodne dotyka, vzdy ocervenie a je skratka v rozpakoch. Ano, viem, nemusi to nic znamenat. Teraz sme zacali intenzivnejsie komunikovat na kamaratskej urovni a sem tam mala nasa komunikacia drazdivy podton. Rozvyjali sme ho obaja. Problem je ten, ze vzdy po dni takejto intenzivnej komunikacie sa stiahne a voli extremne neutralny ton. Ja ho nechcem uhanat. Ale mam zaujem ho ziskat, ale takto to je velmi narocne. Aku taktiku zvolit? Poznam ho, musi to byt nieco nenapadne a nenasilne. Ako na muza, ktory vas chce, ale hlava mu pravdepodobne hovori nie?

lisiacica

ma ta omotanu okolo prsta a vie to. Skaces ked sa ozve. Tymto sposobom budes taketo veci riesit neustale. Chces vztah? Povedz mu ze chces viac, ak on nechce nech ti da pokoj a nehra sa. Dovi

orol1

co zas riesis, ozval sa, tak si snad rada. je to ako som pisala, on snad cakal nejake prehovaranie. no tak si uzi a uz nic neries.

Zmatena2t

A teraz mi mili muzi vysvetlite ako rozmyslate. Dnes idem von s jeho kamaratom, nie, ziadne rande, mame nejake pracovne zalezitosti spolu. On o nich nevie, vzhladom na to, ze sme nas "vztah" tajili. Nikto ani len netusi, co bolo medzi nami. A dotycny mi uz aj volal/pisal ako sa mam a ze by ma predsa rad videl, ze co robim dnes. Tak som napisala pravdu. A on, ze ja viem, pocul som. To sme pre vas, muzi, vazne zaujimave, az ked hrozi iny muz?! Je mi z toho smutno

orol1

tak to si mu pekne napisala. on mozno cakal, ze ho zacnes prehovarat, alebo napises viac. ale mozno vytusil, ze chces vsetko obnovit a on to citi inak.
no tak teraz asi je lepsie uz nerobit nic, uplne najlepsie zamerat sa na niekoho ineho.

sticka

mala by si tomu dat cas. ono viem si predstavit, ze je asi tazke sa s nim len tak rozpravat na kamaratskej urovni, ked mas o neho vacsi zaujem, no netlacila by som ho isto do nicoho

Jana Lukacova

Zmatena2t:

Obaja k sebe cítite náklonnosť, ale lomcuje vami strach zo sklamania, ktorý najmä Váš kamarát „s výhodami“ intenzívne prežíva a pramení z toho, že ste sa pred rokom rozišli práve kvôli zákazu vzťahu.

Ak sa cítite smutná, plná obáv, potrebujete to všetko prejaviť, aby ste obnovila svoj pokoj bez ohľadu na to, ako sa kamarát zachová. A ak dôjde do stavu, že v stretnutí/rozhovore bude vidieť význam (bude ochotný čeliť svojim obavám) a ozve sa Vám buďte k nemu úprimná, o tom že dnes veci cítite inak a k úprimnosti podporujte aj jeho..

Ak to obaja budete chcieť, nie je dôvod prečo by ste svoj vzťah nemohli obnoviť, alebo povedané lepšie posunúť ho na novú úroveň ;)

Zmatena2t

nebudblba
Krute, ale pravdive. Ale len pre upresnenie, ja ho nenahanam, nepisem, nevolam. To nie, v komunikaci sme rovnocenni. Netvrdim, ze nemam nutkanie, ale odolavam :-) asi je pravda, ze keby chcel, tak by bol so mnou. No ked sa zamyslim nad mojim spravanim, tak nema vobec odkial tusit, ze ho opat chcem, teda ze ho stale chcem. To, co citim vobec nekoresponduje s tym ako sa spravam. A mozno niekde tam je chyba. Asi mam strach. On je vzdy ten, kto sa ma nahodne dotkne atd. Mozno sme sa stretli dvaja rovnaki ludia a mozno na mna fakt sere a je len slusny

a_dr1a

Ahoj zmatena. Nick nebudblbaa ti to sice drsnejsie napisal, ale ma pravdu. Uzavri pre svoje vlastne dobro uplne tuto kapitolu svojho zivota a pohni sa dalej. Inak sa zacyklis na dlhe obdobie svojho zivota pre cloveka, ktory k tebe nic neciti necitil a ty si si ho iba zidealizovala. A tebe takto moze zatial takto ujst normalna prilezitost na pekny vztah s dobrym a milujucim muzom. Nuz toto su pre zeny rizika sexu bez lasky, cize kamaratsta s (NE)vyhodami. Ono sa hovori, ze muz by mal vo vztahu milovat vacsmi nez zena. A je to pravda. Tu si totiz zalubena a milujes iba ty. On si iba uzival sex s tebou. Ostatne si iba nahovaras. Lebo keby ta miloval, citil k tebe nieco, tak by vyhladaval tvoju spolocnost, chcel by byt s tebou, kontaktoval by ta. Prejavoval by ti zaujem, povedal a dal najavo co k tebe citi. Sorry, ak ti dal s lahkostou vanku znat ze nevidi vyznam v stretnuti sa s tebou, ai, tak by nedokazal napisat opak keby chcel a mal o teba zaujem? Jasne ze ano. Sexuj a miluj sa radsej s niekym, kto ta bude lubit a ponukne ti viac, nez len a iba sex. Ved aj prostitutka pozna svoju cenu. Hladaj si do buducnosti normalny vazny vztah. Z tohto mraku tebe totiz uz nezaprsi

nebudblbaa

nemyslíš to vážne že mu dáš čas, ze počkáš ?
namyslas si city z jeho strany a to všetko ako sa ti hodí pretože si zaľúbená, ale nieje to tak, to uvidíš až časom, neboj vytriezvieš z toho ;)
on ťa proste nechce , je mu to už trápne ako dokážeš doliezat, vnucovať sa atď
na sex má už dávno nejakú inú, novšiu a lepšiu verziu takže sa strapnuješ len a riadne (sice býva zvykom že časom ťa ešte možno raz opráši, potom ťa zase odsunie bokom..teraz si ako onuca) asi o tvojich citoch vie, tak preto sa stebou tak baví, ešte berie na teba ohlad, ale už by si s tým mala prestať a nie nečakaj zmenu, keď sa nedočkaš prosimta neotravuj, nevypisuj!
žiadne city z jeho strany neexistuju k tebe ako láska a zaľúbenie
to ti ani chlap nepovie do očí a tebe aj kebyže povie, ty budeš tvrdiť svoje, že ťa miluje ale bojí sa ... :D
jasne ti povedal že v tom nevidi význam, čo ešte chces, má ťa rovno poslať do p!če ? až potom pochopíš že ťa nechce ? ? ?

tak toto je sila jak sa ženské dokážu pre jedného chlapa zhovadiť !

žiadne taktiky na chlapa ktorý ťa nechce nezaberú rob čo chces, časom to budeš musieť pochopiť aj keď teraz nechceš

karla36

On vie, čo k nemu cítiš ty? Keď ste sa stretávali už ako kamaráti, tak si mu aspoň niečo naznačila?
To, že komunikuje, je dobré znamenie a nemusíš mu byť ľahostajná, otázka skôr znie, či tie jeho city sú také hlboké, ako ich ty vnímaš. Ako som ti nižšie napísala, ja som mala presne toto isté, až na to, že mne sa ten dotyčný po ukončení už sám od seba neozval, čo bola ďalšia vec, pre ktorú som pripustila, že to s jeho citmi bolo asi inak, než to vyzeralo. A predtým bol tiež taký, že sa zaujímal, pomohol, bol veľmi pozorný, milý, takže, keď to zrazu skončil, bol to riadny šok ;)
Inak, koľko máte rokov, ak smiem vedieť?
A ešte otázka, si si úplne istá, že tam už nie je iná žena? Predsa len, stretávali ste sa už len ako kamaráti, ak tomu dobre rozumiem.